Hartman Sophie studio/Valencia 220 cm dining tuinset 7-delig

Het product Hartman Sophie studio/Valencia 220 cm dining tuinset 7-delig van het merk Hartman heeft als EAN code: 7434240162175 en heeft als kleur Grijs-antraciet en Xerix, het materiaal bestaat oa. uit Kunststof.

Hartman Sophie studio/Valencia 220 cm dining tuinset 7-delig
Met dit unieke tuinset fleurt jouw terras helemaal op. De Hartman Sophie studio dining tuinstoel, in de kleur xerix, is zeer comfortabel en hebben een opvallend design. Dit combineert uitstekend met de strakke Lifestyle Valencia dining tuintafel 220 x 90 cm. Je kunt ook jouw eigen tuinset samenstellen uit onze grote collectie tuinmeubelen. Neem gerust contact met ons op of kom eens langs in één van onze megastores. Wij adviseren je graag!
De Hartman Sophie studio/Valencia 220 cm dining tuinset 7-delig bestaat uit:

* 6 x Hartman Sophie studio dining tuinstoel xerix
* 1 x Lifestyle Valencia dining tuintafel 220 x 90 cm Eigenschappen Hartman Sophie Studio dining tuinstoel  
De Hartman Sophie tuinstoel is een trendy ontworpen tuinstoel met een goed zitcomfort. De Sophie tuinstoel heeft een aluminium onderstel met ronde poten. Het voordeel van aluminium is dat het licht van gewicht is en niet kan roesten. Hiermee is de Sophie tuinstoel volledig weersbestendig. Het zitgedeelte is gemaakt van kwalitatief hoogwaardig Hartman kunststof. De kunststof is volledig weersbestendig en kleurecht. De combinatie van de materialen aluminium en kunststof zorgt ervoor dat de Hartman Sophie dining tuinstoel uitstekend geschikt is voor buiten gebruik. De Hartman Sophie dining tuinstoel is leverbaar in verschillende kleuren, zoals white, xerix, taupe, vulcano red, curry yellow, misty grey en moss green. Hierdoor zijn vele en unieke combinaties te maken. De Hartman Sophie tuinstoel is, net als de Lifestyle Valencia dining tuintafel 220 x 90 cm, eenvoudig te reinigen met een mild sopje en kan het gehele jaar door buitenstaan. 
Eigenschappen Lifestyle Valencia dining tuintafel 220 x 90 cm
De Lifestyle Valencia dining tuintafel 220 x 90 cm is een royale tuintafel in het assortiment van Tuinmeubelshop. De tuintafel heeft 6-8 zitplaatsen. Het framewerk is uitgevoerd van aluminium en de tuintafel heeft ronde poten. Het voordeel van aluminium is dat het licht van gewicht is en niet kan roesten. Hierdoor is de Valencia dining tuintafel volledig weersbestendig. Het bovenblad is gemaakt van gehard veiligheidsglas. Het veiligheidsglas is antraciet gekleurd. Door de ronde poten is deze tuintafel mooi te combineren met de Hartman Sophie studio dining tuinstoel xerix.

Controleer hier de prijs

Tuinmeubelen-xl.nl
Logo