Hartman Sophie studio/Sophie studio 240 cm dining tuinset 7-delig | 7435147465451

Hartman Sophie studio/Sophie studio 240 cm dining tuinset 7-delig
Deze strak vormgegeven Hartman Sophie dining tuinstoel heeft dankzij haar ronde vormen een uitstekend zitcomfort. Gecombineerd met deze Hartman Sophie Studio tuintafel is dit tuinset een echte blikvanger. Het is ook mogelijk om je eigen tuinset samen te stellen uit onze grote collectie tuinmeubelen. Neem contact met ons op of bezoek 1 van onze Megastores en laat je adviseren. 
De Hartman Sophie studio/Sophie studio 240 cm dining tuinset 7-delig bestaat uit:
6 x Hartman Sophie studio dining tuinstoel wit
1 x Hartman Sophie studio tuintafel 240 x 100 cm.
Eigenschappen Hartman Sophie studio dining tuinstoel  
De Hartman Sophie tuinstoel is een trendy ontworpen tuinstoel met een goed zitcomfort. De Sophie tuinstoel heeft een aluminium onderstel met ronde poten. Het voordeel van aluminium is dat het licht van gewicht is en niet kan roesten. Hiermee is de Sophie tuinstoel volledig weersbestendig. Het zitgedeelte is gemaakt van kwalitatief hoogwaardig Hartman kunststof. De kunststof is volledig weersbestendig en kleurecht. De combinatie van de materialen aluminium en kunststof zorgt ervoor dat de Hartman Sophie dining tuinstoel uitstekend geschikt is voor buitengebruik. De Hartman Sophie dining tuinstoel is leverbaar in verschillende kleuren, zoals white, xerix, taupe, vulcano red, curry yellow, misty grey en moss green. Hierdoor zijn vele en unieke combinaties te maken. De Hartman Sophie tuinstoel is eenvoudig te reinigen met een mild sopje en kan het gehele jaar door buiten blijven staan. 
Eigenschappen Hartman Sophie HPL dining tuintafel 240 x 100 cm  
De Hartman Sophie dining tuintafel is een trendy ontworpen tuintafel die gecombineerd wordt met de Hartman Sophie studio tuinstoelen. De tuintafel is samengesteld uit een volledig aluminium frame en een blad van HPL. Dit zorgt ervoor dat de tuintafel bijzonder onderhoudsvriendelijk is, en volledig weersbestendig. Het HPL tafelblad is kleurecht en bestand tegen zeer hoge en lage temperaturen. De royale tafel biedt plaats voor 4 tot 6 personen.

Prijs: 1899.00 (klik hier voor meer informatie)

Dit vind je misschien ook leuk...