Hartman Sophie studio/Sophie studio 170 cm dining tuinset 5-delig | 7435147498466

Hartman Sophie studio/Sophie studio 170 cm dining tuinset 5-delig
Vind jij een goed zitcomfort erg belangrijk? Dan is de Hartman Sophie studio dining tuinstoel echt wat voor jou!  Deze fantastische tuinstoel is mooi te combineren met de Hartman Sophie studio tuintafel. Deze tuintafel is een strak ontworpen tuintafel en heeft een stevig pootstel. Je kunt ook je eigen tuinset samenstellen uit onze grote collectie tuinmeubelen. Neem gerust contact met ons op of kom langs in 1 van onze Megastores. Wij adviseren je graag! 
De Hartman Sophie studio/Sophie studio 170 cm dining tuinset 5-delig bestaat uit:
4 x Hartman Sophie studio dining tuinstoel moss green
1 x Hartman Sophie studio dining tuintafel 170 cm.
Eigenschappen Hartman Sophie studio dining tuinstoel  
De Hartman Sophie tuinstoel is een trendy ontworpen tuinstoel met een goed zitcomfort. De Sophie tuinstoel heeft een aluminium onderstel met ronde poten. Het voordeel van aluminium is dat het licht van gewicht is en niet kan roesten. Hiermee is de Sophie tuinstoel volledig weersbestendig. Het zitgedeelte is gemaakt van kwalitatief hoogwaardig Hartman kunststof. De kunststof is volledig weersbestendig en kleurecht. De combinatie van de materialen aluminium en kunststof zorgt ervoor dat de Hartman Sophie dining tuinstoel uitstekend geschikt is voor buitengebruik. De Hartman Sophie dining tuinstoel is leverbaar in verschillende kleuren, zoals white, xerix, taupe, vulcano red, curry yellow, misty grey en moss green. Hierdoor zijn vele en unieke combinaties te maken. De Hartman Sophie tuinstoel is eenvoudig te reinigen met een mild sopje en kan het gehele jaar door buiten blijven staan.
Eigenschappen Hartman Sophie studio dining tuintafel 170 cm 
De Hartman Sophie tuintafel is een strak ontworpen tuintafel met een stevig pootstel. De Sophie tuintafel heeft een aluminium onderstel met ronde poten. Het voordeel van aluminium is dat het licht van gewicht is en niet kan roesten. Hiermee is de Sophie tuintafel volledig weersbestendig. Het bovenblad is gemaakt van kwalitatief hoogwaardig HPL. HPL heeft als belangrijke eigenschappen dat het kleurecht is, heel sterk en vorstbestendig. De combinatie van de materialen aluminium en HPL zorgt ervoor dat de Hartman Sophie dining tuintafel uitstekend geschikt is voor buitengebruik. De Hartman Sophie tuintafel is eenvoudig te reinigen met een mild sopje en kan het gehele jaar door buiten blijven staan.

Prijs: 1439.00 (klik hier voor meer informatie)

Dit vind je misschien ook leuk...