Hartman Sophie element/Sophie 170 cm dining tuinset 5-delig | 7435147513510

Hartman Sophie element/Sophie 170 cm dining tuinset 5-delig
Heerlijk met je familie ontbijten aan het Hartman Sophie tuinset. De Hartman Sophie tuinstoel is een zeer strak ontworpen tuinstoel met een aluminium onderstel. Het aluminium kan niet roesten wat de tuintafel volledig weersbestendig maakt. Combineer deze mooie tuintafel met de trendy Hartman Sophie dining tuinstoel. Dankzij haar ronde vormen heeft deze tuinstoel een uitermate zitcomfort. Je dag begint opperbest, met de Hartman Sophie tuinset! Je kunt ook je eigen tuinset samenstellen uit onze grote collectie tuinmeubelen. Neem gerust contact met ons op of kom langs in 1 van onze Megastores. Wij adviseren je graag!
De Hartman Sophie element/Sophie 170 cm dining tuinset 5-delig bestaat uit:
4 x Hartman Sophie element dining tuinstoel white
1 x Hartman Sophie element dining tuintafel 170 cm.
Eigenschappen Hartman Sophie element dining tuinstoel
De Hartman Sophie tuinstoel is een trendy ontworpen tuinstoel met een goed zitcomfort. De Sophie tuinstoel heeft een aluminium onderstel met vierkante poten. Het voordeel van aluminium is dat het licht van gewicht is en niet kan roesten. Hierdoor is de Sophie tuinstoel volledig weersbestendig. Het zitgedeelte is gemaakt van kwalitatief hoogwaardig Hartman kunststof. De kunststof kuip is volledig weersbestendig en kleurecht. De combinatie van de materialen aluminium en kunststof zorgt ervoor dat de Hartman Sophie dining tuinstoel uitstekend geschikt is voor buitengebruik. De Hartman Sophie dining tuinstoel is leverbaar in verschillende kleuren, zoals white, xerix, taupe, vulcano red, curry yellow, misty grey en moss green. Hierdoor zijn vele en unieke combinaties te maken. De Hartman Sophie tuinstoel is eenvoudig te reinigen met een mild sopje en kan het gehele jaar door buiten blijven staan.
Eigenschappen Hartman Sophie element dining tuintafel 170 cm
De Hartman Sophie tuintafel is een strak ontworpen tuintafel met een stevig pootstel. De Sophie tuintafel heeft een aluminium onderstel met vierkante poten. Het voordeel van aluminium is dat het licht van gewicht is en niet kan roesten. Hiermee is de Sophie tuintafel volledig weersbestendig. Het bovenblad is gemaakt van kwalitatief hoogwaardig HPL. HPL heeft als belangrijke eigenschappen dat het kleurecht is, heel sterk en vorstbestendig. De combinatie van de materialen aluminium en HPL zorgt ervoor dat de Hartman Sophie dining tuintafel uitstekend geschikt is voor buitengebruik. De Hartman Sophie tuintafel is eenvoudig te reinigen met een mild sopje en kan het gehele jaar door buiten blijven staan.

Prijs: 1019.00 (klik hier voor meer informatie)

Dit vind je misschien ook leuk...