Hartman Salvatore/Graniet 220 cm dining tuinset 7-delig | 7435147484438

Hartman Salvatore/Graniet 220 cm dining tuinset 7-delig
Rustig ontbijten in de ochtendzon of lekker languit relaxen, het kan allemaal in dit prachtige tuinset. De Salvatore tuinstoel is van het merk Hartman en is toonaangevend. De tuinstoel is van hoge kwaliteit en heeft een goed zitcomfort, zodat je optimaal kunt ontspannen. Gecombineerd met de granieten tuintafel is dit tuinset echt een plaatje en staat het prachtig op elk terras. Het is ook mogelijk om je eigen tuinset samen te stellen uit onze grote collectie tuinmeubelen. Neem contact met ons op of bezoek 1 van onze Megastores en laat je adviseren.
De Hartman Salvatore/Graniet 220 cm dining tuinset 7-delig bestaat uit:
6 x Hartman Salvatore verstelbare tuinstoel
1 x Garden Collections Granieten dining tuintafel rechthoek 220 x 100 cm.
Eigenschappen Salvatore verstelbare tuinstoel
De Salvatore verstelbare tuinstoel is van het merk Hartman en heeft een aluminium frame met een textileen rug- en zitgedeelte dat ook zonder kussen heerlijk zit. De zitting en rugleuning zijn licht voorgevormd, wat zorgt voor een hoog zitcomfort. Het aluminium frame heeft als voordeel dat het licht van gewicht is. Hierdoor kun je de tuinstoel makkelijk verplaatsen, inklappen en opbergen.
Eigenschappen Garden Collections Granieten dining tuintafel rechthoek 220 x 100 cm 
De Garden Collections granieten dining tuintafel rechthoek 220 x 100 cm is één van de meest duurzame en sterke tuintafels in de collectie van Tuinmeubelshop. Deze royale tuintafel is geschikt voor 6-8 personen. Zowel het pootstel als het tafelblad zijn gemaakt van graniet. Voor deze tuintafel wordt gebruik gemaakt van een granietsoort met een hoge dichtheid. Dit zorgt ervoor dat er eigenlijk niets in het tafelblad kan trekken, waardoor er geen vlekken ontstaan. Daarnaast is graniet een hard materiaal, wat de tuintafel erg gebruiksvriendelijk maakt doordat er eigenlijk geen krassen kunnen ontstaan bij normaal gebruik. Ook is de tuintafel volledig vorstbestendig. Door het hoge gewicht van de granieten tuintafel staat deze ook altijd stevig. De tuintafel heeft een zogenaamde Satinado afwerking. Dit geeft een structuur op het tafelblad waardoor de tuintafel zonlicht niet weerkaatst en dus niet schittert. Daarnaast is de tuintafel ook eenvoudig af te nemen. Het is mogelijk om de tuintafel het hele jaar buiten te laten staan. Ook kan de tuintafel beschermd worden met onze Outdoor Cover beschermhoezen. Wij adviseren je daar graag over!

Prijs: 1639.00 (klik hier voor meer informatie)

Dit vind je misschien ook leuk...