Hartman Salvatore/Graniet 120 cm dining tuinset 5-delig | 7435147484483

Hartman Salvatore/Graniet 120 cm dining tuinset 5-delig
Zoek je een comfortabele tuinset zonder onderhoud? Dan is de Salvatore verstelbare tuinstoel in combinatie met de granieten ronde tuintafel een aanrader! De Salvatore tuinstoel is bovendien verstelbaar, waardoor je ook lekker achterover kunt gaan zitten. Binnen onze grote collectie tuinmeubelen is het ook mogelijk om een eigen setcombinatie samen te stellen. Neem gerust contact met ons op of breng een bezoek aan één van onze Megastores en laat je adviseren!
De Hartman Salvatore/Graniet 120 cm dining tuinset 5-delig bestaat uit:
4 x Hartman Salvatore dining tuinstoel verstelbaar 
1 x Garden Collection granieten dining tuintafel 120 cm rond.
Eigenschappen Salvatore verstelbare tuinstoel
De Salvatore verstelbare tuinstoel is van het merk Hartman en heeft een aluminium frame met een textileen rug- en zitgedeelte dat ook zonder kussen heerlijk zit. De zitting en rugleuning zijn licht voorgevormd, wat zorgt voor een hoog zitcomfort. Het aluminium frame heeft als voordeel dat het licht vam gewicht is. Hierdoor kun je de tuinstoel makkelijk verplaatsen, inklappen en opbergen.
Eigenschappen Garden Collection Granieten dining tuintafel 120 cm rond
De Garden Collection granieten dining tuintafel 120 cm rond is één van de meest duurzame en sterke tuintafels in de collectie van Tuinmeubelshop. Deze tuintafel is geschikt voor 4 personen. Zowel het pootstel als het tafelblad zijn gemaakt van graniet. Voor deze tuintafel wordt gebruik gemaakt van een granietsoort met een hoge dichtheid. Dit zorgt ervoor dat er eigenlijk niets in het tafelblad kan trekken, waardoor er geen vlekken ontstaan. Daarnaast is graniet een hard materiaal, wat de tuintafel erg gebruiksvriendelijk maakt doordat er eigenlijk geen krassen kunnen ontstaan bij normaal gebruik. Ook is de tuintafel volledig vorstbestendig. Door het hoge gewicht van de granieten tuintafel staat de tuintafel ook altijd stevig. De tuintafel heeft een zogenaamde Satinado afwerking. Dit geeft een structuur op het tafelblad waardoor de tuintafel zonlicht niet weerkaatst, en dus niet schittert. Daarnaast is de tuintafel ook eenvoudig af te nemen. Het is mogelijk om de tuintafel het hele jaar buiten te laten staan. Ook kan de tuintafel beschermt worden met onze Outdoor Cover beschermhoezen. Wij adviseren je daar graag over!

Prijs: 1759.00 (klik hier voor meer informatie)

Dit vind je misschien ook leuk...