Hartman Salvatore/Calgary 240 cm dining tuinset 7-delig | 7435147486463

Hartman Salvatore/Calgary 240 cm dining tuinset 7-delig
Een combinatie van strak design en optimaal zitcomfort, de Salvatore verstelbare dining tuinstoel in combinatie met de Calgary tuintafel. Zowel de tuinstoel als de tuintafel zijn uitgevoerd met een metalen pootstel, wat zorgt voor een perfecte match. Deze moderne tuinset is een prachtige verschijning op het terras! Je kunt ook je eigen tuinset samenstellen uit onze grote collectie tuinmeubelen. Neem gerust contact met ons op of kom langs in 1 van onze Megastores. Wij adviseren je graag!
De Hartman Salvatore/Calgary 240 cm dining tuinset 7-delig bestaat uit:
6 x Hartman Salvatore verstelbare dining tuinstoel 
1 x Van Dijk Calgary dining tuintafel 240 x 100 cm. 
Eigenschappen Hartman Salvatore verstelbare tuinstoel 
De luxe Salvatore verstelbare tuinstoel heeft een aluminium frame. Het aluminium frame heeft als voordeel dat het licht van gewicht is. Hierdoor kun je tuinstoel makkelijk verplaatsen, inklappen en opbergen. Het aluminium frame is daarnaast stevig en kan niet roesten. De zitting en rugleuning van deze tuinstoel zijn van textileen en voorgevormd, voor een uitstekend zitcomfort.
Eigenschappen Van Dijk Calgary dining tuintafel 240 x 100 cm
De Van Dijk Calgary dining tuintafel 240 x 100 cm is één van de meest duurzame en sterke tuintafels in de collectie van Tuinmeubelshop. Deze royale tuintafel is geschikt voor 6 personen. Het tafelblad is van massief graniet, en het pootstel is van staal. Het stalen pootstel is voorzien van een duurzame poedercoating, waardoor de tuintafel volledig weerbestendig is. Voor deze tuintafel wordt gebruik gemaakt van een granietsoort met een hoge dichtheid. Dit zorgt ervoor dat er eigenlijk niets in het tafelblad kan trekken, waardoor er geen vlekken ontstaan. Daarnaast is graniet een hard materiaal, wat de tuintafel erg gebruiksvriendelijk maakt doordat er eigenlijk geen krassen kunnen ontstaan bij normaal gebruik. Ook is de tuintafel volledig vorstbestendig. Door het hoge gewicht van de granieten tuintafel staat deze ook altijd stevig. De tuintafel heeft een zogenaamde Satinado afwerking. Dit geeft een structuur op het tafelblad waardoor de tuintafel zonlicht niet weerkaatst, en dus niet schittert. Daarnaast is de tuintafel ook eenvoudig af te nemen. Het is mogelijk om de tuintafel het hele jaar buiten te laten staan. Ook kan de tuintafel beschermt worden met onze Outdoor Cover beschermhoezen. Wij adviseren je daar graag over!

Prijs: 1989.00 (klik hier voor meer informatie)

Dit vind je misschien ook leuk...