Garden Collections Wales/Oregon 300 cm dining tuinset 9-delig | 7423611581547

Garden Collections Wales/Oregon 300 cm dining tuinset 9-delig
De Garden Collections Wales dining tuinstoel vormt samen met de Oregon dining tuintafel van 300 cm een landelijk en gezellig tuinset. De tafel voor buiten heeft een stoere uitstraling en past erg mooi bij de Wales tuinstoel. Beide zijn namelijk helemaal gemaakt van teakhout en vormen dan ook een prachtig geheel. Verder is de Wales tuinstoel stapelbaar waardoor deze erg makkelijk verplaatst kan worden. De buitentafel heeft een lengte van maar liefst 300 cm waardoor er 8 mensen plaats kunnen nemen aan de tafel. Wil je nog meer weten over deze 9-delige tuinset of wil je de stoelen graag in het echt uitproberen? Kom dan langs in een van onze Megastores, we helpen je graag verder! 
 
Het Garden Collections Wales/Oregon 300cm dining tuinset 9-delig bestaat uit: 
⦁    8x Garden Collections Wales dining tuinstoel stapelbaar
⦁    1x Garden Collections Oregon 300 x 100 cm dining tuintafel
 
Eigenschappen Garden Collections Wales dining tuinstoel stapelbaar
De Garden Collections Wales dining tuinstoel is uniek in zijn soort, elke teakhouten tuinstoel heeft zijn eigen stoere uiterlijk. Dit teakhout is afkomstig van gecertificeerde plantages in Indonesië en voorzien van het keurmerk Indonesian Legal Wood®. De Garden Collections Wales tuinstoel zal na verloop van tijd een mooie lichtgrijze kleur krijgen. Teakhout heeft de eigenschap te vergrijzen door de weersinvloeden. Ook kunnen er kleine haarscheurtjes in de tuinstoel ontstaan. Dit komt door uitzetten en krimpen van het hout. Dit doet niets af aan de kwaliteit van de tuinstoel, teakhout is zeer duurzaam. De tuinstoel is te behandelen met de Garden Collections teakprotector, daardoor zal de tuinstoel langer zijn houtkleur behouden. Wij adviseren je om de teakhouten Wales tuinstoel en de Oregon tuintafel niet af te dekken met een afdekhoes.
  
Eigenschappen Garden Collections Oregon dining tuintafel 300 x 100 cm
De Oregon teakhouten tuintafel is gemaakt van gecertificeerd teakhout, afkomstig uit Indonesië. Het hout is na de productie voorzien van een greywash, wat de tuintafel een warme uitstraling geeft. Teakhout is de meest duurzame houtsoort voor buitengebruik, waardoor de tuintafel voor jarenlang gebruiksplezier zorgt. Wij adviseren je om de teakhouten tuinmeubelen niet af te dekken met een afdekhoes. Heb je vragen of wil je meer weten over de Wales tuinstoel of de Oregon tuintafel? Wij informeren je graag over alle mogelijkheden. Breng een bezoekje aan 1 van onze megastores om deze stoel uit te proberen of laat je online of telefonisch informeren. Wij helpen je graag met je vragen.

Prijs: 1869.00 (klik hier voor meer informatie)

Dit vind je misschien ook leuk...