Garden Collections Toronto loungeset U-vorm | 7423611536509

Garden Collections Toronto loungeset u-vorm 9-delig
Met deze unieke loungeset u-vorm van de Toronto serie straalt je tuin als nooit tevoren. De loungeset past perfect in een bepaalde hoek in de tuin of in een stadstuin. Laat je verrassen door de look en feel van deze prachtige serie. 
Dit Garden Collections Toronto loungeset u-vorm 9-delig bestaat uit:
4x Garden Collections Toronto hoek element 4x Garden Collections Toronto midden element 1x Garden Collections Toronto lounge voetenbank Eigenschappen Garden Collections Toronto loungeset u-vorm 9-delig
De elementen uit de Toronto-serie hebben een aluminium frame omspannen met een stevige vlechtwerkdraad. Het aluminium is lichtgewicht, erg stevig en kan niet roesten. De ronde draad die bij deze serie is gebruikt, is door en door gekleurd. De producten uit de Toronto serie hebben prachtige aluminium pootjes die het geheel een luxe uitstraling geven. De Toronto loungetafel heeft een kussen. Hierdoor kan je de lounge tafel ook als voetenbank gebruiken. Dit is een volkunststof product met het uiterlijk en de structuur van hout. De polywood planken zijn door en door gekleurd. De kussens van de Toronto serie zijn dik en stevig, zodat je hierop heerlijk zit. De kussens zijn voorzien van een speciale coating die ervoor zorgt dat de kussens water- en vuilafstotend zijn. Deze coating zorgt er ook voor dat de kussens niet tot nauwelijks verkleuren. De kussenhoezen zijn voorzien van een rits zodat je deze koud kunt wassen wanneer dit nodig is. De Toronto loungeset zoals in deze u-vorm heeft een unieke maatverhouding en kan ook nog eens modulair worden besteld. Voor vragen of advies kan je altijd 1 van onze 11 megastores bezoeken of online je vraag stellen via chat of e-mail.

Prijs: 2439.00 (klik hier voor meer informatie)

Dit vind je misschien ook leuk...