Garden Collections Springfield/Young 217 cm dining tuinset 7-delig | 7423606621630

Garden  Collections Springfield/Young dining tuinset 7-delig
Heerlijk dineren op een lange zomeravond? Of gewoon genieten van het buitenleven? De Springfield dining tuinstoel is een comfortabele wicker tuinstoel uit de collectie van Tuinmeubelshop. Samen met de Young dining tuintafel vormt dit een fantastische setcombinatie. De Young dining tuintafel heeft een mooi polywood tafelblad wat zorgt voor een landelijke uitstraling.  Benieuwd geworden naar dit 7-delige tuinset, Kom dan eens gezellig langs in één van de megastores van Tuinmeubelshop, of neem online contact met ons op.
 
Het Garden Collections Springfield/Young dining tuinset 7-delig bestaat uit:
6x Garden Collections Springfield dining tuinstoel 1x Lifestyle Young dining tuintafel 217 x 92 cm  
Eigenschappen Garden Collections Springfield dining tuinstoel off black
De Springfield dining tuinstoel is een comfortabele, wicker dining tuinstoel uit de collectie van Tuinmeubelshop. De Springfield dining tuinstoel off black is gemaakt van halfrond kunststof wicker. De vlechtdraden hebben een ‘mono core’ productieproces, waardoor de draden door-en-door gekleurd zijn. Hierdoor zijn de kunststof vlechtdraden kleurecht en weersbestendig. Het wicker vlechtdraad in de kleur off black geeft deze dining tuinstoel een tijdloze uitstraling. Deze kleur is perfect te combineren met de landelijke Young dining tuintafel. Verder is het frame opgebouwd uit aluminium, wat als belangrijk eigenschap heeft dat het niet kan roesten. Dit zorgt ervoor dat de Springfield dining tuinstoel een duurzaam product is. Verder zit er aan de achterkant van de rugleuning een handvat, waardoor de dining tuinstoel makkelijk te verzetten is. Ook is er onder de dining tuinstoel een verstevigingsraster aangebracht, wat ervoor zorgt dat je lichaam optimaal wordt ondersteund. De dining tuinstoel is standaard uitgevoerd met een zit- en rugkussen. Het rugkussen is mooi gemaakt in het model van de rugleuning. Onder de tuinstoel zijn slijtdoppen aangebracht, zodat de stoel voor in de tuin makkelijk verschoven kan worden.
 
Eigenschappen Lifestyle Young dining tuintafel 
Het tafelblad van de Lifestyle Young buitentafel, is gemaakt van polywood. Als je op zoek bent naar de uitstraling van hout en het onderhoudsgemak van kunststof, is polywood het ideale materiaal. Polywood wordt op dit moment veel gecombineerd met aluminium in de tuinmeubelwereld. Door de combinatie van polywood en aluminium, kun je veel langer genieten van je tuinmeubelen. Naast de grote voordelen van polywood, is het belangrijk om rekening te houden met de synthetische aard van het materiaal. Wij raden aan om bij heel warme voorwerpen een onderzetter te gebruiken. Daarnaast raden wij ook het gebruik van een polywood protector aan. Daarmee zorg je ervoor dat de tafel volledig vlekvrij blijft.  Het aluminium frame is gepoedercoat, zodat het stoot- en krasvrij is. Poedercoating is een elektrostatisch proces. Hierbij wordt poeder op het aluminium aangebracht. Dit wordt verhit in een oven. Tijdens het uitharden worden de poederdeeltjes door de warmte eerst vloeibaar, vervolgens stroperig en tenslotte uitgehard tot een mooie, zeer duurzame coating op de tuintafel. De Lifestyle Young dining tuintafel voor 6 personen kan het hele jaar door in je tuin blijven staan. Eventueel kun je het Garden Collections Springfield/Young dining tuinset afdekken met een afdekhoes van het merk Outdoor Cover.

Prijs: 1169.00 (klik hier voor meer informatie)

Dit vind je misschien ook leuk...