Garden Collections Springfield/Residence 164 cm dining tuinset 5-delig | 7423617811891

Garden Collections Springfield/Residence dining tuinset 5-delig  
De garden Collections Springfield dining tuinstoel vormt samen met de Lifestyle Residence dining tuintafel een eigentijdse en stijlvolle tuinset. De tuinstoel heeft door het wicker een mooie landelijke uitstraling. De aluminium/keramieke tuintafel biedt genoeg ruimte voor al je hapjes en drankjes. Benieuwd geworden naar dit 5-delige tuinset? Kom dan eens langs in één van de megastores van Tuinmeubelshop of neem online contact met ons op.  
  
Het Garden Collections Springfield/Residence dining tuinset 5-delig bestaat uit:  
         4x Garden Collections Springfield dining tuinstoel            1x Lifestyle Residence dining tuintafel 164 x 94 cm    
Eigenschappen Garden Collections Springfield dining tuinstoel naturel   
De comfortabele Springfield stoel is hemaakt van halfrond wicker. Dit draad is door en door gekleurd, kleurecht en weerbestendig. Deze kleur is met veel verschillende materialen te combineren, zoals de aluminium/keramieke Lifestyle Residence dining tuintafel. Het frame is gemaakt van aluminium, wat als belangrijke eigenschap heeft dat het niet kan gaan roesten. Dit zorgt ervoor dat de Springfield dining tuinstoel een duurzaam product is. Aan de achterkant van de stoel zit een stevig handvat, zodat de stoel makkelijk te verplaatsen is. Onder de buitenstoel is een verstevigingsraster aangebracht, wat ervoor zorgt dat je lichaam optimaal wordt ondersteund. De diningstoel is uitgevoerd met een zit- en rugkussen. Onder de tuinstoel zijn slijtdoppen aangebracht, zodat de stoel makkelijk verschoven kan worden.   
   
Eigenschappen Lifestyle Residence dining tuintafel 164 x 94 cm   
De Residence tuintafel is onderhoudsvrij en eenvoudig af te nemen met een vochtige doek of met onze Multi Surface reiniger. Aluminium is het ideale materiaal voor buiten: stevig, roestvrij en licht van gewicht. Het aluminium is gepoedercoat. Tijdens dit proces wordt er een extra beschermlaag aangebracht op het aluminium. De poedercoating is ook aangebracht op het frame van de Lifestyle Parma dining tuinstoel. De platen in de tafel zijn gemaakt van keramiek en zijn hittebestendig tot wel 450 graden. Nog een voordeel is dat de tafel makkelijk in onderhoud is en erg duurzaam. De keramieken tegels zijn te verwijderen waardoor je de tuintafel makkelijk kunt verplaatsen op je terras. Aandachtspunten voor de tafel zijn: Kijk uit met zuren, harde schuurmiddelen en agressieve chemische producten.

Prijs: 859.00 (klik hier voor meer informatie)

Dit vind je misschien ook leuk...