Garden Collections Springfield/Graniet 220 cm dining tuinset 7-delig | 7435147416446

Garden Collections Springfield/Graniet 220 cm dining tuinset 7-delig
Ben jij op zoek naar een onderhoudsvriendelijk tuinset? Dan is deze tuinset zeker iets voor jou. De Springfield dining tuinstoel is voorzien van een zit- en rugkussen waardoor je heerlijk zit. De wicker tuinstoelen combineren prachtig met de granieten tuintafel. Deze tuintafel is erg robuust en onderhoudsvrij. Kun jij lekker lang ontspannen en van de zon genieten. Je kunt ook jouw eigen tuinset samenstellen uit onze grote collectie tuinmeubelen. Neem gerust contact met ons op of kom langs in één van onze megastores. Wij adviseren je graag!
De tuinset Garden Collections Springfield/Graniet 220 cm dining tuinset 7-delig bestaat uit:

* 6 x Garden Collections Springfield dining tuinstoel grey
* 1 x Garden Collections Graniet dining tuintafel 220 x 100 cm Eigenschappen Garden Collections Springfield dining tuinstoel grey 
De Springfield dining tuinstoel is een comfortabele wicker dining tuinstoel collectie van Tuinmeubelshop. De Springfield dining tuinstoel grey is gemaakt van halfrond kunststof wicker. De vlechtdraden hebben een ‘mono core’ productieproces, waardoor de draden door-en-door gekleurd zijn. Hiermee zijn de kunststof vlechtdraden kleurecht en weersbestendig. De wicker vlechtdraad, in de kleur grey,  geeft deze dining tuinstoel een tijdloze en eigentijdse uitstraling en de kleur is met veel verschillende materialen te combineren. Verder is het frame opgebouwd uit aluminium, wat als belangrijk eigenschap heeft dat het niet kan roesten. Dit zorgt ervoor dat de Springfield dining tuinstoel een duurzaam product is. Verder zit er aan de achterkant van de rugleuning een handvat, waardoor de dining tuinstoel makkelijk is te verzetten. Ook is er onder de dining tuinstoel een verstevigingsraster aangebracht, wat ervoor zorgt dat je lichaam optimaal wordt ondersteund. De dining tuinstoel is standaard uitgevoerd met een zit- en rugkussen. Het rugkussen is mooi gemaakt in het model van de rugleuning. Onder de tuinstoel zijn slijtdoppen aangebracht, zodat de tuinstoel makkelijk verschoven kan worden.
Eigenschappen Garden Collections Granieten dining tuintafel rechthoek 220 x 100 cm 
De Garden Collections granieten dining tuintafel rechthoek 220 x 100 cm is één van de meest duurzame en sterke tuintafels in de collectie van Tuinmeubelshop. Deze royale tuintafel is geschikt voor 6-8 personen. Zowel het pootstel als het tafelblad zijn gemaakt van graniet. Voor deze tuintafel wordt gebruik gemaakt van een granietsoort met een hoge dichtheid. Dit zorgt ervoor dat er eigenlijk niet in het tafelblad kan trekken, waardoor er geen vlekken ontstaan. Daarnaast is graniet van een hard materiaal, wat de tuintafel erg gebruiksvriendelijk maakt doordat er eigenlijk geen krassen kunnen ontstaan bij normaal gebruik. Ook is de tuintafel volledig vorstbestendig. Door het hoge gewicht van de granieten tuintafel staat de tuintafel ook altijd stevig. De tuintafel heeft een zogenaamde Satinado afwerking. Dit geeft een structuur op het tafelblad waardoor de tuintafel zonlicht niet weerkaatst, en dus niet schittert. Daarnaast is de tuintafel ook eenvoudig af te nemen. Het is mogelijk om de tuintafel het hele jaar buiten te laten staan. Ook kan de tuintafel beschermd worden met onze Outdoor Cover beschermhoezen. Wij adviseren je hier graag over.

Prijs: 1989.00 (klik hier voor meer informatie)

Dit vind je misschien ook leuk...