Garden Collections Preston/Oregon 300 cm dining tuinset 9-delig | 7423609763733

Garden Collections Preston/Oregon 300 cm dining tuinset 9-delig
Deze prachtige tuinset geeft een mooie natuurlijke draai aan jouw tuin. De set bestaat uit de Preston tuinstoel en de Oregon tuintafel van 300 cm beide van het merk Garden Collections. De robuuste en stoere tuintafel is geheel van teakhout en heeft een mooi X vormig pootstel, dit geeft de tafel een unieke uitstraling. De Preston tuinstoel is ook geheel van teakhout en past dan ook erg mooi bij de tuintafel. Verder heeft de tafel een lengte van 240 cm waardoor er 6 mensen plaats kunnen nemen aan de tafel. De tuintafel en tuinstoel bestaan beide uit hetzelfde teakhout waardoor deze dan ook een mooie combinatie vormen. Daarnaast creëert het gebruik van dit hout een natuurlijke en gezellige sfeer in de tuin. Wil je nog meer weten over deze 7-delige tuinset of wil je de stoelen graag in het echt uitproberen? Kom dan langs in een van onze Megastores, we helpen je graag verder! 
 
Het Garden Collections Preston/Oregon 300 cm dining tuinset 9-delig bestaat uit: 
⦁    8x Garden Collections Preston dining tuinstoel
⦁    1x Garden Collections Oregon 300 x 100 cm dining tuintafel
 
Eigenschappen Garden Collections Preston lounge tuinstoel
De Garden Collections Preston lounge tuinstoel is gemaakt van duurzaam teakhout. Dit teakhout is afkomstig van gecertificeerde plantages in Indonesië en voorzien van het keurmerk Indonesian Legal Wood®. Doordat het hout zelf een hoog gehalte aan oliën bevat, neemt het hout heel weinig vloeistoffen van buiten op. Ook is de werking van het hout minimaal. Een groot voordeel van een houten tuinstoel is dat deze relatief koel blijft als de tuinstoel in de volle zon staat. De Preston tuinstoel krijgt na verloop van tijd een mooie lichtgrijze kleur. De tuinstoel is te behandelen met de Garden Collections teakprotector, daardoor zal de tuinstoel langer zijn houtkleur behouden. Ook kunnen er na verloop van tijd kleine haarscheurtjes in het teakhout ontstaan door weersinvloeden, dit doet niets af aan de stevigheid van de tuinstoel. Heb je vragen of wil je graag meer weten over de Preston tuinstoel of de Oregon tuintafel? Kom langs in 1 van onze megastores of neem contact met ons op via één van de mogelijkheden, wij helpen je graag! 
  
Eigenschappen Garden Collections Oregon dining tuintafel 300 x 100 cm
De Oregon teakhouten tuintafel is gemaakt van gecertificeerd teakhout, afkomstig uit Indonesië. Het hout is na de productie voorzien van een greywash, wat de tuintafel een warme uitstraling geeft. Teakhout is de meest duurzame houtsoort voor buitengebruik, waardoor de tuintafel voor jarenlang gebruiksplezier zorgt. Wij adviseren je om de teakhouten tuinmeubelen niet af te dekken met een afdekhoes. Heb je vragen of wil je meer weten over de Preston tuinstoel of de Oregon tuintafel? Wij informeren je graag over alle mogelijkheden. Breng een bezoekje aan 1 van onze megastores om deze stoel uit te proberen of laat je online of telefonisch informeren. Wij helpen je graag met je vragen.

Prijs: 2029.00 (klik hier voor meer informatie)

Dit vind je misschien ook leuk...