Garden Collections Preston/Oregon 200cm dining tuinset 5-delig | 7423601061011

Garden Collections Preston/Oregon 200cm dining tuinset 5-delig
De Garden Collections Preston/Oregon 200 cm dining tuinset 5-delig heeft een prachtige landelijke uitstraling, en kan goed gecombineerd worden in elke tuin. De rechthoekige buitentafel heeft een stoere uitstraling en past erg mooi bij de Preston tuinstoel. De teak tuintafel heeft een lengte van 200 cm waardoor er 4 mensen plaats kunnen nemen aan de tafel. De tuintafel en tuinstoel bestaan beide uit hetzelfde teakhout waardoor deze dan ook een mooie combinatie vormen. Daarnaast creëert het gebruik van dit hout een natuurlijke en gezellige sfeer in de tuin. Wil je nog meer weten over deze 5-delige tuinmeubelset of wil je de buitenstoelen graag in het echt uitproberen? Kom dan langs in een van onze Megastores, we helpen je graag verder! 
 
Het Garden Collections Preston/Oregon 200cm dining tuinset 5-delig bestaat uit: 
⦁    4x Garden Collections Preston dining tuinstoel
⦁    1x Garden Collections Oregon 200 x 100 cm dining tuintafel
 
Eigenschappen Garden Collections Preston lounge tuinstoel
De Garden Collections Preston lounge tuinstoel is, net als de Oregon tuintafel, gemaakt van duurzaam teakhout. Dit teakhout is afkomstig van gecertificeerde plantages in Indonesië en voorzien van het keurmerk Indonesian Legal Wood®. Doordat het hout zelf een hoog gehalte aan oliën bevat, neemt het hout heel weinig vloeistoffen van buiten op. Ook is de werking van het hout minimaal. Een groot voordeel van een houten tuinstoel is dat deze relatief koel blijft als de tuinstoel in de volle zon staat. De Preston tuinstoel krijgt na verloop van tijd een mooie lichtgrijze kleur. De houten tuinstoel is te behandelen met de Garden Collections teakprotector, daardoor zal de tuinstoel langer zijn houtkleur behouden. Ook kunnen er na verloop van tijd kleine haarscheurtjes in het teakhout ontstaan door weersinvloeden, dit doet niets af aan de stevigheid van de tuinstoel. Heb je vragen of wil je graag meer weten over teakhouten tuinmeubelen? Kom langs in 1 van onze megastores of neem contact met ons op via één van de mogelijkheden, wij helpen je graag! 
  
Eigenschappen Garden Collections Oregon dining tuintafel 200 x 100 cm
De Oregon teakhouten tuintafel is gemaakt van gecertificeerd teakhout, afkomstig uit Indonesië. Het hout is na de productie voorzien van een greywash, wat de tuintafel een warme uitstraling geeft. Teakhout is de meest duurzame houtsoort voor buitengebruik, waardoor de tuintafel voor jarenlang gebruiksplezier zorgt. Wij adviseren je om de teakhouten tuinmeubelen niet af te dekken met een afdekhoes. Heb je vragen of wil je meer weten over de Preston tuinstoel of de Oregon tuintafel? Wij informeren je graag over alle mogelijkheden. Breng een bezoekje aan 1 van onze megastores om deze stoel uit te proberen of laat je online of telefonisch informeren. Wij helpen je graag met je vragen.

Prijs: 1259.00 (klik hier voor meer informatie)

Dit vind je misschien ook leuk...