Garden Collections Preston/Fourmile 300 cm dining tuinset 9-delig | 7423653955924

Garden Collections Preston/Fourmile 300 cm dining tuinset 9-delig
Heerlijk met vrienden en familie buiten eten of genieten van de lange zomeravonden? Dat kan zeker met deze Preston tuinstoel in combinatie met de Fourmile 300 cm dining tuintafel. De tuintafel is geheel van teakhout en heeft, door de mooie dwarsbalk, een stoere en robuuste uitstraling. De Preston tuinstoel is ook geheel van teakhout en vormt dan ook een mooi geheel met de tuintafel. Verder heeft de tafel een lengte van maar liefst 300 cm waardoor er wel 8 mensen plaats kunnen nemen aan de tafel. De tuintafel en tuinstoel bestaan beide uit hetzelfde teakhout waardoor deze dan ook een mooie combinatie vormen. Daarnaast creëert het gebruik van dit hout een natuurlijke en gezellige sfeer in de tuin. Wil je nog meer weten over deze 9-delige tuinset of wil je de stoelen graag in het echt uitproberen? Kom dan langs in een van onze Megastores, we helpen je graag verder! 
 
Het Garden Collections Preston/Fourmile 300 cm dining tuinset 9-delig bestaat uit: 
⦁    8x Garden Collections Preston dining tuinstoel
⦁    1x Garden Collections Fourmile 300 x 100 cm dining tuintafel
 
Eigenschappen Garden Collections Preston lounge tuinstoel
De Garden Collections Preston lounge tuinstoel is gemaakt van duurzaam teakhout. Dit teakhout is afkomstig van gecertificeerde plantages in Indonesië en voorzien van het keurmerk Indonesian Legal Wood®. Doordat het hout zelf een hoog gehalte aan oliën bevat, neemt het hout heel weinig vloeistoffen van buiten op. Ook is de werking van het hout minimaal. Een groot voordeel van een houten tuinstoel is dat deze relatief koel blijft als de tuinstoel in de volle zon staat. De Preston tuinstoel krijgt na verloop van tijd een mooie lichtgrijze kleur. De tuinstoel is te behandelen met de Garden Collections teakprotector, daardoor zal de tuinstoel langer zijn houtkleur behouden. Ook kunnen er na verloop van tijd kleine haarscheurtjes in het teakhout ontstaan door weersinvloeden, dit doet niets af aan de stevigheid van de tuinstoel. Heb je vragen of wil je graag meer weten over de Preston tuinstoel of de Fourmile tuintafel? Kom langs in 1 van onze megastores of neem contact met ons op via één van de mogelijkheden, wij helpen je graag! 
  
Eigenschappen Garden Collections Fourmile dining tuintafel 300 x 100 cm
De Garden Collections Fourmile dining tuintafel 300 x 100 cm is een stoere en degelijke teakhouten tafel uit de collectie van Tuinmeubelshop. Het dikke tafelblad en robuuste frame maakt dit tot een juweel van een tuintafel. De tuintafel is gemaakt van duurzaam teakhout, afkomstig van gecertificeerde plantages uit Indonesië. De tuintafel is voorzien van het Indonesian Legal Wood® label, wat betekend dat het teakhout een duurzame afkomst heeft. De Fourmile dining tuintafel 300 x 100 cm is een royale 8-persoons tuintafel. Het teakhout is behandeld met een Old Teak Greywash finish, wat de tuintafel een stoere en tijdloze uitstraling geeft. De stoere uitstraling van deze tuintafel uit zich na verloop van tijd in de natuurlijke werking van het teakhout, zoals kleine haarscheurtjes en vergrijzing. Je kunt ervoor kiezen om de tuintafel volledig te laten vergrijzen of op de kleur te behouden, zoals de tuintafel uit de verpakking komt. Hiervoor zijn de speciaal ontwikkelde Garden Collections onderhoudsproducten beschikbaar. De Fourmile tuintafel is voorzien van een stevig pootstel, wat ervoor zorgt dat de tuintafel altijd stabiel staat. Het is mogelijk om de tuintafel het hele jaar buiten te laten staan. Wij adviseren je om de teakhouten Fourmile tuintafel en de Preston tuinstoelen niet af te dekken met een afdekhoes.

Prijs: 2029.00 (klik hier voor meer informatie)

Dit vind je misschien ook leuk...