Garden Collections Oxbow/Valley 180 cm dining tuinset 5-delig | 7423619710789

Garden Collections Oxbow/Valley 180 cm dining tuinset 5-delig
Als je op zoek bent naar een stoere tuinsetcombinatie dan is de Garden Collections Oxbow/Valley tuinset echt iets voor jou. Het tuinset weet verschillende elementen en stijlen succesvol samen te brengen. Dit zie je bijvoorbeeld terug in het antracietkleurige aluminium design, dat voor zowel het pootstel van de tuinstoel- als voor de tuintafel wordt toegepast. Of het landelijke wickerdraad van de Oxbow tuinstoel wat zo mooi uitkomt bij het polywood tafelblad van de Valley dining tuintafel. Daarnaast kent de stoel een zeer prettig zitcomfort, dankzij het meegeleverde zit- en rugkussen. Wil je zelf graag zien wat wij bedoelen? Kom dan snel langs in een van onze Tuinmeubelshop Megastores. Daar kun je zelf natuurlijk ook talloze andere tuinsetcombinaties maken.
 
Het Garden Collections Oxbow/Valley 180 cm dining tuinset 5-delig bestaat uit:
4x Garden Collections Oxbow dining tuinstoel new grey 1x Lifestyle Valley dining tuintafel 180 cm  
Eigenschappen Garden Collections Oxbow dining tuinstoel off black
De Garden Collections Oxbow dining tuinstoel bestaat uit een gepoedercoat aluminium frame met daarom een geweven wicker. Poedercoaten is een elektrostatisch proces. Hierbij wordt poeder op het aluminium aangebracht. Dit wordt verhit in een oven. Tijdens het uitharden worden de poederdeeltjes door de warmte eerst vloeibaar, vervolgens stroperig en tenslotte uitgehard tot een mooie, zeer duurzame coating op de luxe buitenstoel. Aluminium heeft de mooie eigenschap dat het niet kan gaan roesten, daardoor is dit materiaal perfect voor buiten. De wicker vlechtdraden hebben een mono core behandeling gehad, dit houdt in dat de draden door en door gekleurd zijn. De wicker vlechtdraad, in de kleur new grey, geeft deze tuinstoel een tijdloze uitstraling. Ook is deze kleur met vele andere materialen te combineren. De off black kleur is perfect te matchen met de Valley dining tuintafel. De Garden Collections Oxbow dining tuinstoel kan het gehele jaar door buiten blijven staan. De stoel wordt geleverd inclusief zit- en rugkussen. Deze kussens hebben een coating wat ze water- en vuilafstotend maakt. 
 
Eigenschappen Lifestyle Valley dining tuintafel 180 cm
De Lifestyle Valley dining tuintafel bestaat, net als de Oxbow dining tuinstoel, in de eerste plaats uit een antraciet aluminium frame. Dit frame is tijdens de productie door middel van een elektrostatisch proces gepoedercoat, waardoor de tuintafel goed is beschermd tegen alle weersomstandigheden. Daarnaast zorgt de duurzame poedercoating ervoor dat het aluminium niet kan gaan roesten. Aluminium is verder een lichtgewicht materiaal, waardoor de tuintafel eventueel ook makkelijk te verplaatsten is. Het blad van de tuintafel bestaat uit polywood latten. Dit materiaal is eveneens onderhoudsvrij. Naast de grote voordelen van polywood, is het belangrijk om rekening te houden met de synthetische aard van het materiaal. Wij raden aan om bij heel warme voorwerpen een onderzetter te gebruiken. Verder heeft polywood een sfeervolle hout-look. Dit zorgt voor een natuurlijke uitstraling.  De combinatie van de genoemde materialen zorgt niet alleen voor een mooie 'look'. De tafel voor in de tuin  kan namelijk ook het hele jaar buiten blijven staan. Wanneer u de tafel extra wilt beschermen en mooi schoon wilt houden, adviseren wij om de polywood protector en de polywood cleaner van het merk Garden Collections te gebruiken. Deze producten dragen bij aan de levensduur van het polywood. Tevens voorkomen ze het ontstaan van vlekken.

Prijs: 989.00 (klik hier voor meer informatie)

Dit vind je misschien ook leuk...