Garden Collections Oxbow/San Francisco 300 cm dining tuinset 9-delig

Het product Garden Collections Oxbow/San Francisco 300 cm dining tuinset 9-delig van het merk Garden Collections heeft als EAN code: 7423611270281 en heeft als kleur Grijs-antraciet en Off Black, het materiaal bestaat oa. uit Wicker.

Garden Collections Oxbow/San Francisco 300 cm dining tuinset 9-delig  
De Garden Collections Oxbow dining tuinstoel is samen met de Lifestyle San Francisco dining tuintafel een stijlvolle en moderne tuinset met een natuurlijke uitstraling. Naast het prachtige design van dit tuinset biedt de Garden Collections Oxbow dining tuinstoel ook een uitmuntend zitcomfort. Een fijne tuinset om lekker buiten aan te eten of met elkaar een spelletje te doen! Je kunt ook je eigen tuinset samenstellen uit onze grote collectie tuinmeubelen. Met 11 megastores zijn we altijd in de buurt. We adviseren je graag!  
  
Het Garden Collections Oxbow/San Francisco 300 cm dining tuinset 9-delig bestaat uit:  
8 x Garden Collections Oxbow dining tuinstoel off black   1 x Lifestyle San Francisco dining tuintafel 300 x 100 cm.      
Eigenschappen Garden Collections Oxbow dining tuinstoel off black  
De Oxbow stoel bestaat uit de combinatie van gepoedercoat aluminium en wicker. Poedercoaten betekent dat er een extra beschermlaag onder hoge temperatuur is aangebracht op het aluminium. Aluminium is een perfect materiaal voor buiten doordat het niet kan roesten. Het wicker heeft een mono-core behandeling gekregen en is daardoor door en door gekleurd. De Garden Collections Oxbow dining tuinstoel kan het hele jaar buiten blijven staan. De stoel wordt geleverd inclusief zit- en rugkussen. Deze kussens hebben een coating waardoor ze water- en vuilafstotend zijn.  
  
Eigenschappen Lifestyle San Francisco dining tuintafel 300 x 100 cm  
De San Francisco tafel heeft een teakhouten tafelblad. Dit hout is afkomstig uit Indonesië van duurzame plantages. De tafel biedt plaats aan 8 personen. De stoere uitstraling van deze tuintafel uit zich na verloop van tijd in de natuurlijke werking van het teakhout, zoals kleine haarscheurtjes en vergrijzing. Als je de tafel op de originele kleur wilt houden, dan zijn er speciale onderhoudsproducten voor in onze collectie. De San Francisco tuintafel is voorzien van een stevig pootstel, wat ervoor zorgt dat de tafel altijd stabiel staat. Het is mogelijk om de tuintafel het hele jaar buiten te laten staan. Wij adviseren je om de teakhouten tuinmeubelen niet af te dekken met een afdekhoes.

Controleer hier de prijs

Tuinmeubelen-xl.nl
Logo