Garden Collections Oxbow/San Francisco 260 cm dining tuinset 7-delig | 7423622566526

Garden Collections Oxbow/San Francisco 260 cm dining tuinset 7-delig  
Een praktische tuinset met een natuurlijke uitstraling. Dat is de Oxbow tuinstoel in combinatie met de San Francisco tuintafel. Tuinmeubelshop heeft wel elf filialen, dus kom gerust langs om dit set in het echt te bekijken. 
  
Het Garden Collections Oxbow/San Francisco 260 cm dining tuinset 7-delig bestaat uit:  
6 x Garden Collections Oxbow dining tuinstoel naturel   1 x Lifestyle San Francisco dining tuintafel 260 x 100 cm    
Eigenschappen Garden Collections Oxbow dining tuinstoel naturel  
De Oxbow stoel bestaat uit de combinatie van gepoedercoat aluminium en wicker. Poedercoaten betekent dat er een extra beschermlaag onder hoge temperatuur is aangebracht op het aluminium. Aluminium is een perfect materiaal voor buiten doordat het niet kan roesten. Het wicker heeft een mono-core behandeling gekregen en is daardoor door en door gekleurd. Het vlechtdraad, in de kleur naturel, geeft deze tuinstoel een tijdloze uitstraling en deze kleur is met vele andere materialen te combineren. De diningstoel kan het hele jaar buiten blijven staan. Deze buitenstoel wordt geleverd inclusief zit- en rugkussen. Deze kussens hebben een coating waardoor ze water- en vuilafstotend zijn.  
  
Eigenschappen Lifestyle San Francisco dining tuintafel 260 x 100 cm  
De San Francisco diningtafel heeft een robuust aluminium frame en een dik teakhouten blad. Het aluminium pootstel is sterk en kan niet roesten. De tuintafel is gemaakt van duurzaam teakhout afkomstig van gecertificeerde plantages uit Indonesië. De eettafel is voorzien van het Indonesian Legal Wood® Label, wat betekent dat het teakhout een duurzame afkomst heeft. De tafel van 260 x 100 cm is een royale 6-persoons tuintafel. Het teakhout is behandeld met een Old Teak Greywash finish, wat de tuintafel een stoere en tijdloze uitstraling geeft. De stoere uitstraling van deze tafel uit zich na verloop van tijd in de natuurlijke werking van het teakhout, zoals kleine haarscheurtjes en vergrijzing. Je kunt ervoor kiezen om de eettafel volledig te laten vergrijzen of om de kleur te behouden. Hiervoor zijn de speciaal ontwikkelde Garden Collections onderhoudsproducten beschikbaar. Deze tuintafel kan het hele jaar buiten blijven staan en mag niet afgedekt worden met een hoes.

Prijs: 1889.00 (klik hier voor meer informatie)

Dit vind je misschien ook leuk...