Garden Collections Oxbow/San Francisco 260 cm dining tuinset 5-delig | 7423636252231

Garden Collections Oxbow/San Francisco 260 cm dining tuinset 5-delig  
Met de Oxbow eetstoel en de San Francisco eettafel creëer je een moderne en originele tuinset. De tuinstoelen zijn lekker makkelijk in gebruik en in onderhoud en hebben een goed zitcomfort. Kom deze en andere stoelen gerust eens proberen. De koffie staat klaar in onze elf megastores!  
  
Het Garden Collections Oxbow/San Francisco 260 cm dining tuinset 5-delig bestaat uit:  
3 x Garden Collections Oxbow dining tuinstoel naturel   1 x Lifestyle San Francisco dining tuintafel 260 x 100 cm   1 x Lifestyle San Francisco picknickbank 260 x 40 cm    
Eigenschappen Garden Collections Oxbow dining tuinstoel naturel  
De Oxbow stoel bestaat uit de combinatie van gepoedercoat aluminium en wicker. Poedercoaten betekent dat er een extra beschermlaag onder hoge temperatuur is aangebracht op het aluminium. Aluminium is een perfect materiaal voor buiten doordat het niet kan roesten. Het wicker heeft een mono-core behandeling gekregen en is daardoor door en door gekleurd. Het kunststof vlechtdraad, in de kleur naturel, geeft deze tuinstoel een tijdloze uitstraling ook is deze kleur met vele andere materialen te combineren. De stoel kan het hele jaar buiten blijven staan. Deze buitenstoel wordt geleverd inclusief zit- en rugkussen. Deze kussens hebben een coating waardoor ze water- en vuilafstotend zijn.  
  
Eigenschappen Lifestyle San Francisco dining tuintafel 260 x 100 cm  
De San Francisco diningtafel heeft een robuust aluminium frame en een dik teakhouten blad. Het aluminium pootstel is sterk en kan niet roesten. De eettafel is gemaakt van duurzaam teakhout afkomstig van gecertificeerde plantages uit Indonesië. De tuintafel is voorzien van het Indonesian Legal Wood® Label, wat betekent dat het teakhout een duurzame afkomst heeft. De San Francisco tafel van 260 x 100 cm is een royale 6-persoons tuintafel. Het teakhout is behandeld met een Old Teak Greywash finish, wat de tuintafel een stoere en tijdloze uitstraling geeft. De stoere uitstraling van deze eettafel uit zich na verloop van tijd in de natuurlijke werking van het teakhout, zoals kleine haarscheurtjes en vergrijzing. Je kunt ervoor kiezen om de tafel volledig te laten vergrijzen of om de kleur te behouden. Hiervoor zijn de speciaal ontwikkelde Garden Collections onderhoudsproducten beschikbaar. Deze tafel kan het hele jaar buiten blijven staan en mag niet afgedekt worden met een hoes.  
  
Eigenschappen Lifestyle San Francisco picknickbank 260 x 40 cm  
Bij de San Francisco tafel is een bijpassende bank ontworpen. Net als de tafel heeft de bank een stevig frame en een dik teakhouten blad. Het teakhout is behandeld met een Old Teak Greywash finish, wat de tuinbank een stoere en tijdloze uitstraling geeft. De stoere uitstraling van deze tuinbank uit zich na verloop van tijd in de natuurlijke werking van het teakhout, zoals kleine haarscheurtjes en vergrijzing. Je kunt ervoor kiezen om de tuinbank volledig te laten vergrijzen of op kleur te houden. Hiervoor zijn Garden Collections onderhoudsproducten beschikbaar. De San Francisco bank is voorzien van een stevig pootstel, wat ervoor zorgt dat de picknickbank altijd stabiel staat. Het is mogelijk om de bank het hele jaar buiten te laten staan. Wij adviseren om de teakhouten tuinbank niet af te dekken met een afdekhoes.

Prijs: 2039.00 (klik hier voor meer informatie)

Dit vind je misschien ook leuk...