Garden Collections Oxbow/Rockville 160 cm dining tuinset 7-delig | 7423607272251

Garden Collections Oxbow/Rockville dining tuinset 7-delig
De Garden Collections Oxbow/Rockville tuinset is een fraaie en stijlvolle combinatie met een natuurlijke uistraling. Door de ronde vormgeving van de Rockville tuintafel creëer je een gezellige sfeer op het terras. Bovendien bieden de Oxbow dining tuinstoelen een uitstekend zitcomfort en zijn deze stoelen voor buiten uitgevoerd met een rijk gevuld zit en rugkussen. De stoere Rockville tuintafel biedt bovendien plaats voor zeker 6 personen.  Benieuwd geworden naar dit 7-delige tuinset? Kom dan eens langs in één van de megastores van Tuinmeubelshop, of neem online contact met ons op.
 
Het Garden Collections Oxbow/Rockville dining tuinset 7-delig bestaat uit:
6x Garden Collections Oxbow dining tuinstoel naturel 1x Lifestyle Rockville dining tuintafel  
Eigenschappen Garden Collections Oxbow dining tuinstoel naturel
De Garden Collections Oxbow wicker tuinstoel bestaat uit een gepoedercoat aluminium frame met daarom een geweven wicker. Poedercoaten is een elektrostatisch proces. Hierbij wordt poeder op het aluminium aangebracht. Dit wordt verhit in een oven. Tijdens het uitharden worden de poederdeeltjes door de warmte eerst vloeibaar, vervolgens stroperig en tenslotte uitgehard tot een mooie, zeer duurzame coating op de tuinstoel. Aluminium heeft de mooie eigenschap dat het niet kan gaan roesten, daardoor is dit materiaal perfect voor buiten. De wicker vlechtdraden hebben een mono core behandeling gehad, dit houdt in dat de draden door en door gekleurd zijn. De wicker vlechtdraad, in de kleur naturel, geeft deze stoel voor in de tuin een tijdloze uitstraling ook is deze kleur perfect te combineren met de Rockville dining tuintafel. De Garden Collections Oxbow dining tuinstoel kan het gehele jaar door buiten blijven staan. Deze stoel voor buiten wordt geleverd inclusief zit- en rugkussen. Deze kussens hebben een coating wat ze water- en vuilafstotend maakt.
 
Eigenschappen Lifestyle Rockville dining tuintafel rond 160 cm
De Lifestyle Rockville dining tuintafel is een ronde teak houten tuintafel. Het hout is voorzien van een greywash, wat de tafel een unieke uitstraling geeft. Teakhout is een zeer duurzame houtsoort en heeft van nature een hoog oliegehalte. Dit zorgt ervoor dat de ronde tuintafel bijzonder geschikt is tegen alle weersomstandigheden. Vanwege de fijne structuur van het hout voelt het hout glad aan. De tuintafel is geschikt om het gehele jaar door buiten te blijven staan. Omdat teakhout een 100% natuurproduct is, heeft elke houten tuintafel een unieke en stoere uitstraling. Ook zal het hout, afhankelijk van de weersomstandigheden, kunnen krimpen of uitzetten waardoor kleine haarscheurtjes kunnen ontstaan. De Rockville tuintafel is net als de Oxbow tuinstoel geschikt om het gehele jaar door buiten te blijven staan. Teak hout zal na verloop van tijd geleidelijk gaan vergrijzen. Het is ook mogelijk om deze tafel voor in de tuin op de bruine hout kleur te behouden door deze te behandelen met Garden Collections teak protector.

Prijs: 1589.00 (klik hier voor meer informatie)

Dit vind je misschien ook leuk...