Garden Collections Oxbow/Pallazo 180 cm dining tuinset 5-delig

Het product Garden Collections Oxbow/Pallazo 180 cm dining tuinset 5-delig van het merk Garden Collections heeft als EAN code: 7434219990945 en heeft als kleur Grijs-antraciet en Off Black, het materiaal bestaat oa. uit Wicker.

Garden Collections Oxbow/Pallazo 180 cm dining tuinset 5-delig
De Garden Collections Oxbow dining tuinstoel vormt samen met de Presto Pallazo dining tuintafel 180 x 90 cm voor een stijlvol en eigentijdse tuinset. Door de combinatie van het off black wicker met het aluminium en HPL zorgt voor een perfecte match in jouw achtertuin. Het Garden Collections Oxbow/Pallazo 180 cm dining tuinset heeft plaat s voor 4 tot 6 personen. Je kunt ook jouw eigen tuinset samenstellen uit onze grote collectie tuinmeubelen. Neem gerust contact met ons op of kom langs in één van onze megastores. Wij adviseren je graag!
 
Het Garden Collections Oxbow/Pallazo 180 cm dining tuinset 5-delig bestaat uit:
4 x Garden Collections Oxbow dining tuinstoel off black 1 x Presto Pallazo dining tuintafel 180 x 90 cm.  
Eigenschappen Garden Collections Oxbow dining tuinstoel off black
De Garden Collections Oxbow dining tuinstoel bestaat uit een gepoedercoat aluminium frame met daarom een geweven wicker. Poedercoaten is een elektrostatisch proces. Hierbij wordt poeder op het aluminium aangebracht. Dit wordt verhit in een oven. Tijdens het uitharden worden de poederdeeltjes door de warmte eerst vloeibaar, vervolgens stroperig en tenslotte uitgehard tot een mooie, zeer duurzame coating op de tuinstoel. Aluminium heeft de mooie eigenschap dat het niet kan gaan roesten, daardoor is dit materiaal perfect voor buiten. De wicker vlechtdraden hebben een mono core behandeling gehad, dit houdt in dat de draden door en door gekleurd zijn. De wicker vlechtdraad, in de kleur off black, geeft deze tuinstoel een tijdloze uitstraling. Ook is deze kleur met vele andere materialen te combineren. De off black kleur match perfect met Presto Pallazo dining tuintafel 180 x 90 cm. De Garden Collections Oxbow dining tuinstoel kan het gehele jaar door buiten blijven staan. De stoel voor in de tuin wordt geleverd inclusief zit- en rugkussen. Deze kussens hebben een coating wat ze water- en vuilafstotend maakt.
 
Eigenschappen Presto Pallazo dining tuintafel 180 x 90 cm
De Presto Pallazo dining tuintafel is een tafel voor in de tuin met een HPL-tafelblad en een aluminium pootstel. HPL is de afkorting voor High Pressure Laminate, oftewel ‘hogedruk laminaat’. HPL is opgebouwd uit meerdere lagen die samengeperst (gelamineerd) worden onder zeer hoge druk. Hierdoor ontstaat een zeer dichte, harde en vormvaste plaat (HPL). Dit zorgt ervoor dat het tafelblad volledig weerbestendig is en een enorme sterkte heeft. Krasvorming kan hierdoor eigenlijk niet voorkomen. Ook is het materiaal kleurvast. Het pootstel van de tuintafel is gemaakt van aluminium. Aluminium heeft als voordelen dat het licht van gewicht is, een strakke uitstraling geeft en volledig weerbestendig is. De Presto Pallazo dining tuintafel is geschikt om het hele jaar door buiten te blijven staan. De Presto Pallazo dining tuintafel 180 x 90 cm kan, net als de Garden Collections Oxbow dining tuinstoel off black, met een mild schoonmaakmiddel gereinigd worden.

Controleer hier de prijs

Tuinmeubelen-xl.nl
Logo