Garden Collections Oxbow/Nicola 80 cm dining tuinset 3-delig | 7423605386349

Garden Collections Oxbow/Nicola 80 cm dining tuinset 3-delig  
Aan het Garden Collections Oxbow/Nicola dining tuinset kun je nog meer genieten van het buitenleven. De Garden Collections Oxbow dining stoel is een comfortabele tuinstoel waar je heerlijk in zit en met de Lifestyle Nicola dining tuintafel is dit tuinset een blikvanger op je terras. Kom deze en andere stoelen gerust eens proberen. De koffie staat klaar in onze 11 megastores!  
  
Het Garden Collections Oxbow/Nicola 80 cm dining tuinset 3-delig bestaat uit:  
2 x Garden Collections Oxbow dining tuinstoel new grey   1 x Lifestyle Nicola dining tuintafel inklapbaar 80 x 80 cm.     
Eigenschappen Garden Collections Oxbow dining tuinstoel new grey  
De Oxbow stoel bestaat uit de combinatie van gepoedercoat aluminium en wicker. Poedercoaten betekent dat er een extra beschermlaag onder hoge temperatuur is aangebracht op het aluminium. Aluminium is een perfect materiaal voor buiten doordat het niet kan roesten. Het wicker heeft een mono-core behandeling gekregen en is daardoor door en door gekleurd. De Oxbow dining tuinstoel kan het gehele jaar door buiten blijven staan. De tuinstoel wordt geleverd inclusief zit- en rugkussen. Deze kussens hebben een coating die ze water- en vuilafstotend maakt.  
  
Eigenschappen Lifestyle Nicola dining tuintafel inklapbaar 80 x 80 cm  
De inklapbare Nicola tafel heeft een gepoedercoat aluminium frame en een tafelblad met polywood latten. De poedercoating zorgt voor extra bescherming van het aluminium. Polywood is een kunststof met een houtstructuur. Zowel aluminium als polywood zijn sterk, licht van gewicht en onderhoudsarm. De match tussen polywood en aluminium is erg populair, net als de klaptafels. De tafel is eenvoudig op te ruimen en neemt door het klapsysteem weinig ruimte in. Inklappen kan eenvoudig met de hendel aan de zijkant. Doordat deze tuintafel bestaat uit aluminium gecombineerd met polywood mag deze het hele jaar door onafgedekt buiten blijven staan.

Prijs: 439.00 (klik hier voor meer informatie)

Dit vind je misschien ook leuk...