Garden Collections Orlando/Lido 180 cm dining tuinset 5-delig | 7423621671672

Garden Collections Orlando/Lido 180 cm dining tuinset 5-delig
Heerlijk met familie buiten eten of s ‘avonds met vrienden een drankje doen? Dat is zeker mogelijk met de comfortabele  Lifestyle Lido dining tuintafel 180 x 100 cm in combinatie met de Orlando tuinstoel. De tuinstoel heeft een strakke vormgeving en biedt een heerlijk zitcomfort waardoor je de heel avond lekker kunt genieten. De tuintafel bestaat uit aluminium en een glasplaat met een keramiek laagje, dit geeft de tuinset een prachtige luxe uitstraling. Verder is de set geheel onderhoudsvriendelijk en kan het gehele jaar buiten blijven staan. Ben jij ook benieuwd naar dit tuinset of heb je nog vragen? Kom dan gerust een keer langs in een van de sfeervolle megastores! 
De Garden Collections Orlando/Lido 180 cm dining tuinset 5-delig bestaat uit:

* 4 x Garden Collections Orlando dining tuinstoel grijs-antraciet   
* 1 x Lifestyle Lido dining tuintafel 180 x 100 cm  Eigenschappen Garden Collections Orlando dining tuinstoel grijs-antraciet
De Orlando diningstoel is een comfortabele tuinstoel uit de collectie van Tuinmeubelshop. De tuinstoel is gemaakt van plat kunststof wicker. Het vlechtdraad in de kleur grijs-antraciet geeft deze tuinstoel een tijdloze uitstraling. Deze kleur is met veel verschillende materialen te combineren. Het frame is gemaakt van aluminium, wat als belangrijke eigenschap heeft dat het niet kan gaan roesten. Dit zorgt ervoor dat de Orlando tuinstoel, net als de Lifestyle Lido dining tuintafel 180 x 100 cm, een duurzaam product is. Onder de tuinstoel is een verstevigingsraster aangebracht, wat ervoor zorgt dat je lichaam optimaal wordt ondersteund. De diningstoel is uitgevoerd met een zit- en rugkussen. Onder de tuinstoel zijn slijtdoppen aangebracht, zodat de stoel makkelijk verschoven kan worden.
Eigenschappen Lifestyle Lido dining tuintafel 180 x 100 cm
De Lifestyle Lido dining tuintafel 180 x 100 cm is een aluminium tuintafel met een keramisch tafelblad. De tuintafel heeft net als de Orladno dining tuinstoel een aluminium frame. Aluminium heeft als voordelen dat het sterk, lichtgewicht en volledig weerbestendig is. Daarbij is het frame voorzien van een sterke duurzame poedercoating, welke tijdens het productieproces door middel van hitte is aangebracht. Door deze poedercoating kan het aluminium onder andere niet gaan roesten. Dit maakt de Lifestyle Lido dining tuintafel tot een duurzame aanschaf. Het tafelblad is gemaakt van keramiek wat is aangebracht op gehard veiligheidsglas, dit is een hard en sterk materiaal. Waardoor de tuintafel is geschikt om het gehele jaar door buiten te blijven staan. De tuintafel is eenvoudig schoon te maken met de Garden Collections Multi Surface Reiniger 1 ltr. Dit product voorkomt het ontstaan van vlekken.

Prijs: 819.00 (klik hier voor meer informatie)

Dit vind je misschien ook leuk...