Garden Collections New Castle dining loungeset 7-delig

Het product Garden Collections New Castle dining loungeset 7-delig van het merk Garden Collections heeft als EAN code: 7435147545528 en heeft als kleur Grijs-antraciet en Half Round Grey, het materiaal bestaat oa. uit Wicker.

Garden Collections New Castle dining loungeset 7-delig
Heerlijk bqq’en in je tuin, maar tegelijkertijd ook lekker kunnen loungen? Dan is de Garden Collections New Castle loungeset perfect! Het ‘loungegevoel’ wordt versterkt door de heerlijk comfortabele kussens. De kussens bieden je het juiste zitcomfort, zodat je lekker kunt relaxen. Het is ook mogelijk om je eigen loungeset samen te stellen uit onze grote collectie tuinmeubelen. Neem contact met ons op of bezoek één van onze megastores en laat je adviseren. 
De Garden Collections New Castle dining loungeset 7-delig bestaat uit:

* 1 x Garden Collections New Castle open bank links
* 1 x Garden Collections New Castle open bank rechts
* 1 x Garden Collections New Castle hoek module
* 1 x Garden Collections New Castle midden module
* 1 x Garden Collections New Castle lounge/dining tuintafel 140 x 80 cm
* 2 x Garden Collections New Castle bijzettafel met kussen Eigenschappen Garden Collections New Castle dining loungeset 7-delig
De Garden Collections New Castle loungeset is een unieke loungeset in zijn soort. De loungeset heeft namelijk verstelbare rugleuningen waardoor je ook heerlijk kunt liggen in de Garden Collections New Castle loungeset. De Garden Collections New Castle loungeset heeft een hoge rugleuning wat enorm veel comfort biedt. Daarnaast is de Garden Collections New Castle loungeset uitgevoerd met een ronde en half ronde wicker draad. Hierdoor is de loungeset enorm stevig en kwalitatief erg hoogwaardig. De loungeset is uitbreidbaar met bijvoorbeeld een loungestoel, lounge hocker of andere accessoires uit de New Castle lounge serie. De antraciete kussens zijn volledig water- en vuil afstotend. Daarnaast zijn de kussens afritsbaar zodat deze makkelijk uit te wassen zijn.

Controleer hier de prijs

Tuinmeubelen-xl.nl
Logo