Garden Collections Milton/Nicola 80 cm dining tuinset 3-delig | 7423616572595

Garden Collections Milton/Nicola 80 cm dining tuinset 3-delig  
Gegarandeerd genieten van een zomerse avond met een hapje en een drankje? Dat kan aan het moderne en comfortabele Garden Collections Milton/Nicola dining tuinset. Je kunt ook jouw eigen tuinmeubelset samenstellen uit onze grote collectie tuinmeubelen. Neem gerust contact met ons op of kom langs in een van onze megastores. Wij hebben de koffie en thee klaar staan!  
  
Het Garden Collections Milton/Nicola 80 cm dining tuinset 3-delig bestaat uit:  
·        2 x Garden Collections Milton dining tuinstoel off black  
·        1 x Lifestyle Nicola dining tuintafel inklapbaar 80 x 80 cm.  
  
Eigenschappen Garden Collections Milton dining tuinstoel off black  
De buitenstoel is gemaakt van halfrond wicker. De vlechtdraden hebben een ‘mono core’ productieproces, waardoor de draden door-en-door gekleurd zijn. Het wicker, in de kleur off black, geeft deze dining stoel een tijdloze uitstraling en de kleur is met veel verschillende materialen te combineren. Het frame is gemaakt van aluminium, wat als belangrijke eigenschap heeft dat het niet kan gaan roesten. Dit zorgt ervoor dat de stoel voor buiten een duurzaam product is. De tuinstoel van wicker kan het gehele jaar door buiten staan. Onder de buitenstoel is een versteviging raster aangebracht, wat ervoor zorgt dat je lichaam optimaal wordt ondersteund. De dining stoel is standaard uitgevoerd met een goed gevuld zitkussen. Het zitkussen is uitritsbaar en is koud wasbaar. Onder de tuinstoel zijn slijtdoppen aangebracht, zodat deze makkelijk verschoven kan worden.      
Eigenschappen Lifestyle Nicola dining tuintafel inklapbaar 80 x 80 cm  
De inklapbare buitentafel heeft een gepoedercoat aluminium frame en een tafelblad met polywood latten. Een gepoedercoat frame geeft de tuintafel de kleur antraciet en wordt er onder hitte op aangebracht. Hierdoor geeft dit een enorm goede bescherming aan je tafel voor buiten. Polywood is een kunststof met een houtstructuur. Zowel aluminium als polywood zijn sterk, licht van gewicht en onderhoudsarm. De match tussen polywood en aluminium is erg populair, zeker momenteel de klaptafels. Omdat je deze wanneer je de tafel niet gebruikt, makkelijk kunt opbergen, weinig ruimte inneemt. Deze unieke tuintafel is zeer eenvoudig in te klappen door de hendel aan de zijkant. Doordat deze klaptafel bestaat uit aluminium gecombineerd met polywood mag deze het hele jaar door onafgedekt buiten blijven staan. Ook zo benieuwd naar deze buitenset? Je bent van harte welkom in een van onze sfeervolle megastores in jouw omgeving!

Prijs: 399.00 (klik hier voor meer informatie)

Dit vind je misschien ook leuk...