Garden Collections Lincoln/Valley 240 cm dining tuinset 7-delig

Het product Garden Collections Lincoln/Valley 240 cm dining tuinset 7-delig van het merk Garden Collections heeft als EAN code: 7423610976979 en heeft als kleur Grijs-antraciet en Half Round Grey, het materiaal bestaat oa. uit Wicker.

Garden Collections Lincoln/Valley 240 cm dining tuinset 7-delig
De Garden Collections Lincoln dining tuinstoel in combinatie met de Valley dining tuintafel van 240 x 92 cm is een praktische en comfortabele tuinset met een natuurlijke maar luxe uitstraling. De dining tuinstoel is traploos verstelbaar waardoor je naast heerlijk eten ook de hele avond buiten kunt relaxen en genieten van het mooie weer. Het gezellige wicker waarvan de stoel is gevlochten sluit erg mooi aan bij de tuintafel. De tuintafel voor in de tuin is voorzien een aluminium frame en een polywood tafelblad. Dit polywood heeft een prachtige houtlook en past dan ook erg mooi bij de natuurlijke look van de Lincoln tuinstoel. Wil je meer weten over dit tuinset? Kom dan eens gezellig langs in een Tuinmeubelshop Megastore bij jou in de buurt!
  Het Garden Collections Lincoln/Valley 240 cm dining tuinset 7-delig bestaat uit:

* 6 x Garden Collections Lincoln dining tuinstoel verstelbaar
* 1 x Lifestyle Valley dining tuintafel 240 x 92 cm  Eigenschappen Garden Collections Lincoln dining tuinstoel verstelbaar
De Garden Collections Lincoln dining tuinstoel is gemaakt van halfrond kunststof wicker. De vlechtdraden hebben een ‘mono core’ productieproces, waardoor de draden door-en-door gekleurd zijn. Hierdoor zijn de kunststof vlechtdraden kleurecht en weersbestendig. De wicker vlechtdraad, in de kleur naturel, geeft deze dining tuinstoel een warme en landelijke uitstraling en de kleur is met veel verschillende materialen te combineren. Verder is het frame net als bij de Valley dining tuintafel 240 x 92 cm opgebouwd uit aluminium, wat als belangrijk eigenschap heeft dat het nooit kan roesten. Dit zorgt ervoor dat de Garden Collections Lincoln dining tuinstoel een duurzaam product is. De tuinstoel voor buiten is traploos verstelbaar door middel van een sterke gasveer. Ook is er onder de dining tuinstoel een verstevigingsraster aangebracht, wat zorgt dat je lichaam optimaal wordt ondersteund. De naturel gekleurde tuinstoel is standaard uitgevoerd met een zit- en rugkussen. Het zitkussen is uitritsbaar en de kussens zijn koud wasbaar. Onder de tuinstoel zijn slijtdoppen aangebracht, zodat de tuinstoel makkelijk verschoven kan worden. De Garden Collections Lincoln tuinstoel kan het gehele jaar door buiten staan, en kan eenvoudig schoon gemaakt worden met een mild sopje. 
Eigenschappen Lifestyle Valley dining tuintafel 240 x 92 cm 
De Lifestyle Valley dining tuintafel 240 x 92 cm bestaat uit een antraciet aluminium frame, deze is tijdens de productie door middel van een elektrostatisch proces ook gepoedercoat waardoor de tuintafel voor buiten goed is beschermd tegen alle weersomstandigheden. Ook zorgt de duurzame poedercoating ervoor dat het aluminium ook niet kan gaan roesten. Aluminium is verder ook een licht materiaal waardoor de tuintafel eventueel ook makkelijk te verplaatsten is. De poedercoating is ook gebruikt bij het aluminium frame van de Lincoln dining tuinstoel. Het blad van de tuintafel bestaat uit polywood latten, ook dit materiaal is onderhoudsvrij. Naast de grote voordelen van polywood, is het belangrijk om rekening te houden met de synthetische aard van het materiaal. Wij raden aan om bij heel warme voorwerpen een onderzetter te gebruiken. Verder heeft dit polywood een sfeervolle houtlook wat zorgt voor een natuurlijke uitstraling. De combinatie van deze materialen zorgt niet alleen voor een mooie look maar ook kan de tuintafel het gehele jaar buiten blijven staan. Als u de tuintafel voor in de tuin extra wilt beschermen en mooi schoon wilt houden, adviseren wij om de polywood protector en de polywood cleaner van het merk Garden Collections te gebruiken. Deze producten dragen bij aan de levensduur van het polywood, ook voorkomen ze het ontstaan van vlekken.

Controleer hier de prijs

Tuinmeubelen-xl.nl
Logo