Garden Collections Lincoln/Valley 180 cm dining tuinset 5-delig

Het product Garden Collections Lincoln/Valley 180 cm dining tuinset 5-delig van het merk Garden Collections heeft als EAN code: 7423600627614 en heeft als kleur Grijs-antraciet en Half Round Grey, het materiaal bestaat oa. uit Wicker.

Garden Collections Lincoln/Valley 180 cm dining tuinset 5-delig
Wil je deze zomer genieten van een duurzaam en tijdloos tuinset? Dan is de comfortabele Lincoln tuinstoel, samen met de trendy Valley tuintafel 180 x 92 cm, een uitstekende optie. De dining tuinstoel voor buiten is traploos verstelbaar en biedt daarom voor iedereen een fijne zithouding. Het warme wicker waarvan de tuinstoel is gevlochten sluit mooi aan bij de tuintafel. De tuintafel is voorzien een aluminium frame en een polywood tafelblad. Hierdoor ontstaat er een tijdloze combinatie met een warm karakter. Benieuwd naar dit tuinset of een van onze andere vele opties? Kom dan eens langs in een Tuinmeubelshop Megastore in de buurt.
Het Garden Collections Lincoln/Valley 180 cm dining tuinset 5-delig bestaat uit:

* 4 x Garden Collections Lincoln dining tuinstoel verstelbaar
* 1 x Lifestyle Valley dining tuintafel 180 x 92 cm  Eigenschappen Garden Collections Lincoln dining tuinstoel verstelbaar
De Garden Collections Lincoln dining tuinstoel is gemaakt van halfrond kunststof wicker. De vlechtdraden hebben een ‘mono core’ productieproces, waardoor de draden door-en-door gekleurd zijn. Hierdoor zijn de kunststof vlechtdraden kleurecht en weersbestendig. De wicker vlechtdraad, in de kleur naturel, geeft deze dining tuinstoel een warme en landelijke uitstraling en de kleur is met veel verschillende materialen te combineren. Verder is het frame net als bij de Valley tuintafel 180 x 92 cm opgebouwd uit aluminium, wat als belangrijk eigenschap heeft dat het nooit kan roesten. Dit zorgt ervoor dat de Garden Collections Lincoln dining tuinstoel een duurzaam product is. De tuinstoel is traploos verstelbaar door middel van een sterke gasveer. Ook is er onder de dining tuinstoel een verstevigingsraster aangebracht, wat zorgt dat je lichaam optimaal wordt ondersteund. De dining tuinstoel voor buiten is standaard uitgevoerd met een zit- en rugkussen. Het zitkussen is uitritsbaar en de kussens zijn koud wasbaar. Onder de tuinstoel zijn slijtdoppen aangebracht, zodat de tuinstoel makkelijk verschoven kan worden. De Garden Collections Lincoln tuinstoel kan het gehele jaar door buiten staan, en kan eenvoudig schoon gemaakt worden met een mild sopje.
Eigenschappen Lifestyle Valley dining tuintafel 180 x 92 cm 
De Lifestyle Valley dining tuintafel 180 x 92 cm bestaat primair uit een antraciet aluminium frame. Dit frame is tijdens de productie door middel van een elektrostatisch proces gepoedercoat, waardoor de tuintafel goed is beschermd tegen alle weersomstandigheden. Daarnaast zorgt de duurzame poedercoating ervoor dat het aluminium niet kan gaan roesten. Aluminium is verder een lichtgewicht materiaal, waardoor de tuintafel, samen met de Lincoln verstelbare tuinstoel, makkelijk te verplaatsten is. Het blad van de tuintafel bestaat uit polywood latten. Dit materiaal is eveneens onderhoudsvrij. Naast de grote voordelen van polywood, is het belangrijk om rekening te houden met de synthetische aard van het materiaal. Wij raden aan om bij heel warme voorwerpen een onderzetter te gebruiken. Verder heeft polywood een sfeervolle hout-look. Dit zorgt voor een natuurlijke uitstraling. De combinatie van de genoemde materialen zorgt niet alleen voor een mooie 'look'. De tuintafel voor buiten kan namelijk ook het hele jaar buiten blijven staan. Wanneer u de tuintafel extra wilt beschermen en mooi schoon wilt houden, adviseren wij om de polywood protector en de polywood cleaner van het merk Garden Collections te gebruiken. Deze producten dragen bij aan de levensduur van het polywood. Tevens voorkomen ze het ontstaan van vlekken.

Controleer hier de prijs

Tuinmeubelen-xl.nl
Logo