Garden Collections Dublin/Young 155cm dining tuinset 5-delig

Het product Garden Collections Dublin/Young 155cm dining tuinset 5-delig van het merk Garden Collections heeft als EAN code: 7423616226221 en heeft als kleur Grijs-antraciet en Half Round Grey, het materiaal bestaat oa. uit Wicker.

Garden Collections Dublin/Young 155 cm dining tuinset 5-delig
Het Garden Collections Dublin/Young 155 cm dining tuinset is een comfortabele tuinset in landelijke stijl. Het gebruik van aluminium en polywood in de Young tuintafel geeft het geheel een strak tintje. De Dublin tuinstoel heeft een goed gevuld zitkussen, wat een goed zitcomfort geeft. Een heerlijke tuinset om te genieten van een BBQ, of een lekkere borrel met familie of vrienden. Meer weten over deze tuinset? Kom gerust langs in één van onze megastores, of neem contact met ons op. We helpen je graag verder!
Het Garden Collections Dublin/Young 155cm dining tuinset 5-delig bestaat uit:
4 x Garden Collections Dublin dining tuinstoel 1 x Lifestyle Young dining tuintafel Eigenschappen Garden Collections Dublin dining tuinstoel
De Dublin dining tuinstoel is gemaakt van halfrond kunststof wicker. De vlechtdraden hebben een ‘mono core’ productieproces, waardoor de draden door-en-door gekleurd zijn. Hierdoor zijn de kunststof vlechtdraden kleurecht en weerbestendig. De wicker vlechtdraad in de kleur naturel geeft deze dining tuinstoel een warme en landelijke uitstraling en de kleur is met veel verschillende materialen te combineren. Verder is het frame opgebouwd uit aluminium net als de bijbehorende Lifestyle Young dining tuintafel, wat als belangrijk eigenschap heeft dat het nooit kan roesten. Dit zorgt ervoor dat de Dublin dining tuinstoel een duurzaam product is. Ook is er onder de dining tuinstoel een verstevigingsraster aangebracht, wat zorgt dat je lichaam optimaal wordt ondersteund. De dining tuinstoel is standaard uitgevoerd met een zitkussen. Het zitkussen is uitritsbaar en de deze is koud wasbaar. Onder de tuinstoel zijn slijtdoppen aangebracht, zodat de stoel makkelijk verschoven kan worden.
 
Eigenschappen Lifestyle Young dining tuintafel
Het tafelblad van de Lifestyle Young tuin eettafel, is gemaakt van polywood. Als je op zoek bent naar de uitstraling van hout en het onderhoudsgemak van kunststof, is polywood het ideale materiaal. Polywood wordt op dit moment veel gecombineerd met aluminium in de tuinmeubelwereld. Door de combinatie van polywood en aluminium, kun je veel langer genieten van je tuinmeubelen. Naast de grote voordelen van polywood, is het belangrijk om rekening te houden met de synthetische aard van het materiaal. Wij raden aan om bij heel warme voorwerpen een onderzetter of dienblad te gebruiken. Daarnaast raden wij ook het gebruik van een polywood protector aan. Daarmee zorg je ervoor dat de tafel volledig vlekvrij blijft. Heb je meer vragen over de Young tuintafel, of de Garden Collections Dublin dining tuinstoel, of wil je nog advies over onderhoud? Neem online contact met ons op of bezoek 1 van onze megastores. Wij staan voor je klaar!

Controleer hier de prijs

Tuinmeubelen-xl.nl
Logo