Garden Collections Dublin/Valley 180 cm dining tuinset 5-delig

Het product Garden Collections Dublin/Valley 180 cm dining tuinset 5-delig van het merk Garden Collections heeft als EAN code: 7423608394396 en heeft als kleur Taupe-naturel-bruin en Half Round Grey, het materiaal bestaat oa. uit Wicker.

Garden Collections Dublin/Valley 180 cm dining tuinset 5-delig
Wil je lekker genieten van warme kleuren in je tuin en zoek je daarbij een superieur comfort? Dan is de Dublin tuinstoel in combinatie met de Valley dining tuintafel 180 x 92 cm echt wat voor jou. De tuinstoel voor in de tuin heeft naast zijn landelijke uitstraling een prettige zit-vorm en een comfortabel zitkussen. De tuintafel sluit met moderne, maar landelijke uitstraling mooi aan. Het tafelblad is namelijk gemaakt van polywood. Dit is een kunststof materiaal met een hout-look en structuur. Hierdoor staat er echt een tuinset met een warme tint in de tuin. Nieuwsgierig? Kom dan eens langs in een van onze Megastores. We adviseren je graag.
Het Garden Collections Dublin/Valley 180 cm dining tuinset 5-delig bestaat uit:

* 4 x Garden Collections Dublin dining tuinstoel  
* 1 x Lifestyle Valley dining tuintafel 180 x 92 cm  Eigenschappen Garden Collections Dublin dining tuinstoel
De Dublin dining tuinstoel is gemaakt van halfrond kunststof wicker. De vlechtdraden hebben een ‘mono core’ productieproces, waardoor de draden door-en-door gekleurd zijn. Hierdoor zijn de kunststof vlechtdraden kleurecht en weerbestendig. De wicker vlechtdraad in de kleur half round grey geeft deze dining tuinstoel een warme en landelijke uitstraling. De wicker tuinstoel is daardoor goed te combineren met de Valley tuintafel 180 x 92 cm. Verder is het frame opgebouwd uit aluminium, wat als belangrijk eigenschap heeft dat het nooit kan roesten. Dit zorgt ervoor dat de Dublin dining tuinstoel een duurzaam product is. Ook is er onder de dining tuinstoel een verstevigingsraster aangebracht, wat zorgt dat je lichaam optimaal wordt ondersteund. De dining tuinstoel is standaard uitgevoerd met een zitkussen. Het zitkussen is uitritsbaar en de deze is koud wasbaar. Onder de tuinstoel zijn slijtdoppen aangebracht, zodat deze tuinstoel makkelijk verschoven kan worden.
Eigenschappen Lifestyle Valley dining tuintafel 180 x 92 cm 
De Lifestyle Valley dining tuintafel 180 x 92 cm bestaat primair uit een antraciet aluminium frame. Dit frame is tijdens de productie door middel van een elektrostatisch proces gepoedercoat, waardoor de tuintafel goed is beschermd tegen alle weersomstandigheden. Daarnaast zorgt de duurzame poedercoating ervoor dat het aluminium niet kan gaan roesten. Aluminium is verder een lichtgewicht materiaal, waardoor de tuintafel, samen met de Dublin tuinstoel, makkelijk te verplaatsten is. 
Het blad van de tuintafel bestaat uit polywood latten. Dit materiaal is eveneens onderhoudsvrij. Naast de grote voordelen van polywood, is het belangrijk om rekening te houden met de synthetische aard van het materiaal. Wij raden aan om bij heel warme voorwerpen een onderzetter te gebruiken. Verder heeft polywood een sfeervolle hout-look. Dit zorgt voor een natuurlijke uitstraling.  De combinatie van de genoemde materialen zorgt niet alleen voor een mooie 'look'. De tuintafel voor in de tuin kan namelijk ook het hele jaar buiten blijven staan. Wanneer u de tuintafel extra wilt beschermen en mooi schoon wilt houden, adviseren wij om de polywood protector en de polywood cleaner van het merk Garden Collections te gebruiken. Deze producten dragen bij aan de levensduur van het polywood. Tevens voorkomen ze het ontstaan van vlekken.

Controleer hier de prijs

Tuinmeubelen-xl.nl
Logo