Garden Collections Dublin/Nicola 80 cm dining tuinset 3-delig | 7423603473409

Garden Collections Dublin/Nicola 80 cm dining tuinset 3-delig  
Samen een kopje koffiedrinken, een spelletje spelen of gezellig eten. Dat is mogelijk aan het comfortabele Dublin/Nicola dining tuinset. De stoel heeft een heerlijk kussen en het vlechtwerk is fijn gevormd in de rug, waardoor je ook langere tijd lekker kunt genieten. De klaptafel neemt niet te veel ruimte in beslag en kan ook gemakkelijk opgeborgen worden. Al met al een compact set voor op je balkon of op je kleinere terras. 
  
Het Garden Collections Dublin/Nicola 80 cm dining tuinset 3-delig bestaat uit:  
2 x Garden Collections Dublin dining tuinstoel   1 x Lifestyle Nicola dining tuintafel inklapbaar 80 x 80 cm.  
Eigenschappen Garden Collections Dublin dining tuinstoel   
De Dublin tuinstoel is gemaakt van halfrond kunststof wicker. De vlechtdraden hebben een ‘mono core’ productieproces, waardoor de draden door en door gekleurd zijn. Het wicker, in de kleur naturel, geeft deze diningstoel een warme en landelijke uitstraling en de kleur is met veel verschillende materialen te combineren. Het frame is gemaakt van aluminium, wat als belangrijke eigenschap heeft dat het niet kan gaan roesten. Dit zorgt ervoor dat de stoel een duurzaam product is. Onder de buitenstoel is een verstevigingsraster aangebracht, wat ervoor zorgt dat je lichaam optimaal wordt ondersteund. De tuinstoel is standaard uitgevoerd met een zitkussen. Het zitkussen is afritsbaar en de deze is koud wasbaar in de wasmachine. Onder de tuinstoel zijn slijtdoppen aangebracht, zodat de tuinstoel makkelijk verschoven kan worden.   
  
Eigenschappen Lifestyle Nicola dining tuintafel inklapbaar 80 x 80 cm  
De inklapbare Nicola tafel heeft een gepoedercoat aluminium frame en een tafelblad met polywood latten. De poedercoating zorgt voor extra bescherming van het aluminium. Polywood is een kunststof met een houtstructuur. Zowel aluminium als polywood zijn sterk, licht van gewicht en onderhoudsarm. De match tussen polywood en aluminium is erg populair. Immens populair zijn op moment de klaptafels. Doordat deze, wanneer je de tuintafel niet gebruikt, makkelijk kunt opbergen en weinig ruimte inneemt. Deze unieke klaptafel, van het merk Lifestyle, is zeer eenvoudig in te klappen door de hendel aan de zijkant. Doordat deze eettafel bestaat uit aluminium gecombineerd met polywood mag deze het hele jaar door onafgedekt buiten blijven staan.

Prijs: 339.00 (klik hier voor meer informatie)

Dit vind je misschien ook leuk...