Garden Collections Dublin/Graniet 120 cm rond dining tuinset 5-delig

Het product Garden Collections Dublin/Graniet 120 cm rond dining tuinset 5-delig van het merk Garden Collections heeft als EAN code: 7434241772779 en heeft als kleur Grijs-antraciet en Half Round Grey, het materiaal bestaat oa. uit Wicker.

Garden Collections Dublin/Graniet 120 cm rond dining tuinset 5-delig
Heerlijk genieten van een zomerse avond met een hapje en een drankje? Dat is mogelijk met de comfortabele Garden Collections Dublin/Graniet dining tuinset. De Dublin dining tuinstoel is gemaakt van wicker en heeft een goed zitcomfort. De tuinstoel matcht perfect bij de granieten tuintafel van het merk Garden Collections. Deze robuuste tuintafel heeft een kenmerkende ronde vorm wat voor veel gezelligheid zorgt. Je kunt ook je eigen tuinset samenstellen uit onze grote collectie tuinmeubelen. Neem gerust contact met ons op of kom langs in één van onze megastores. Wij adviseren je graag!
De Garden Collections Dublin/Graniet 120 cm rond dining tuinset 5-delig bestaat uit:

* 4 x Garden Collections Dublin dining tuinstoel grey
* 1 x Garden Collections Graniet dining tuintafel rond 120 cm Eigenschappen Garden Collections Dublin dining tuinstoel grey
De Dublin dining tuinstoel is gemaakt van halfrond kunststof wicker. De vlechtdraden hebben een ‘mono core’ productieproces, waardoor de draden door-en-door gekleurd zijn. Hierdoor zijn de kunststof vlechtdraden kleurecht en weerbestendig. De wicker vlechtdraad in de kleur naturel geeft deze dining tuinstoel een warme en landelijke uitstraling en de kleur is met veel verschillende materialen te combineren. Verder is het frame opgebouwd uit aluminium, wat als belangrijk eigenschap heeft dat het nooit kan roesten. Dit zorgt ervoor dat de Dublin dining tuinstoel een duurzaam product is. Ook is er onder de dining tuinstoel een verstevigingsraster aangebracht, wat zorgt dat je lichaam optimaal wordt ondersteund. De dining tuinstoel is standaard uitgevoerd met een zitkussen. Het zitkussen is uitritsbaar en de deze is koud wasbaar. Onder de tuinstoel zijn slijtdoppen aangebracht, zodat de stoel makkelijk verschoven kan worden. 
Eigenschappen Garden Collections Graniet dining tuintafel rond 120 cm
De Garden Collections granieten dining tuintafel 120 cm rond is één van de meest duurzame en sterke tuintafels in de collectie van Tuinmeubelshop. Deze tafel is geschikt voor 4 personen. Zowel het pootstel als het tafelblad zijn gemaakt van graniet. Voor deze tuintafel wordt gebruik gemaakt van een granietsoort met een hoge dichtheid. Dit zorgt ervoor dat er eigenlijk niets in het tafelblad kan trekken, waardoor er geen vlekken ontstaan. Daarnaast is graniet een hard materiaal, wat de tafel erg gebruiksvriendelijk maakt doordat er eigenlijk geen krassen kunnen ontstaan bij normaal gebruik. Ook is de tafel volledig vorstbestendig. Door het hoge gewicht van de granieten tuintafel staat de tafel ook altijd stevig. De tuintafel heeft een zogenaamde Satinado afwerking. Dit geeft een structuur op het tafelblad waardoor de tafel zonlicht niet weerkaatst, en dus niet schittert. Daarnaast is de tafel ook eenvoudig af te nemen. Het is mogelijk om de tuintafel het hele jaar buiten te laten staan. Ook kan de tafel beschermt worden met onze Outdoor Cover beschermhoezen. Wij adviseren je hier graag over.

Controleer hier de prijs

Tuinmeubelen-xl.nl
Logo