Garden Collections Denver/Cardiff U-factor 240 cm dining tuinset 7-delig verstelbaar | 7435147355394

Garden Collections Denver/Cardiff U-Factor 240 cm dining tuinset 7-delig verstelbaar
De Garden Collections Denver dining tuinstoel is samen met de Lifestyle Cardiff dining tuintafel een stijlvolle en comfortabele verschijning op het terras. De combinatie van antraciet wicker met greywash teakhout geeft een moderne look. Doordat de tuinstoel traploos verstelbaar is, is deze tuinset ook bijzonder comfortabel. De  Garden Collections Denver dining tuinstoel is uitgevoerd met een heerlijk kussen. Je kunt ook jouw eigen tuinset samenstellen uit onze grote collectie tuinmeubelen. Neem gerust contact met ons op of kom langs in 1 van onze Megastores. Wij adviseren je graag!
De Garden Collections Denver/Cardiff U-Factor 240 cm dining tuinset 7-delig verstelbaar bestaat uit:
6 x Garden Collections Denver dining tuinstoel verstelbaar antraciet
1 x Lifestyle Cardiff dining tuintafel 240 x 100 cm
Eigenschappen Garden Collections Denver dining tuinstoel verstelbaar antraciet
De Garden Collections Denver dining tuinstoel verstelbaar is een comfortabele wicker dining tuinstoel uit de collectie van Tuinmeubelshop. Deze tuinstoel is heel comfortabel doordat de rugleuning volledig traploos te verstellen is. De Garden Collections Denver dining tuinstoel antraciet is gemaakt van plat kunststof wicker. De wicker vlechtdraad, in de kleur antraciet, geeft deze dining tuinstoel een tijdloze uitstraling en de kleur is met veel verschillende materialen te combineren. Verder is het frame opgebouwd uit aluminium, wat als belangrijk eigenschap heeft dat het niet kan roesten. Dit zorgt ervoor dat de Denver dining tuinstoel een duurzaam product is. Ook is er onder de dining tuinstoel een verstevigingsraster aangebracht, wat ervoor zorgt dat je lichaam optimaal wordt ondersteund. De dining tuinstoel is standaard uitgevoerd met een kussen. Dit kussen valt heel mooi over de achterzijde van de rugleuning heen, zodat deze altijd goed zit. Onder de tuinstoel zijn slijtdoppen aangebracht, zodat de tuinstoel makkelijk verschoven kan worden.
Eigenschappen Lifestyle Cardiff dining tuintafel 240 x 100 cm
De Lifestyle Cardiff dining tuintafel 240 x 100 cm is één van de meest verkochte tuintafels uit de Lifestyle collectie van Tuinmeubelshop. De combinatie van de stoere aluminium U-poot en het teakhouten tafelblad maakt deze tuintafel tot een prachtig geheel. Het robuuste pootstel is volledig van aluminium en voorzien van een speciale poedercoating. Hiermee is het pootstel geheel onderhoudsvrij. Ook zijn er onder de poten stelvoetjes aangebracht, waarmee de tuintafel te stellen is. Het massief teakhouten tafelblad is voorzien van een Old Teak Greywash, waardoor de tuintafel een stoer uiterlijk heeft. Na verloop van tijd komt het stoere karakter nog meer naar voren, als er door de natuurlijke werking houtscheurtjes ontstaan. Ook zal het hout uit zichzelf verder gaan vergrijzen. Het is ook mogelijk om de originele kleur te behouden, door het blad te behandelen met de Garden Collection Teak Sealer. Het is mogelijk om de tuintafel het hele jaar buiten te laten staan. Wij adviseren je om de teakhouten meubelen niet af te dekken met een afdekhoes. Wij adviseren je om de teakhouten tuinmeubelen niet af te dekken met een afdekhoes.

Prijs: 1699.00 (klik hier voor meer informatie)

Dit vind je misschien ook leuk...