Garden Collections Comodo/Lusso dining loungeset 8-delig | 7435147548567

Garden Collections Comodo/Lusso dining loungeset 8-delig
Het Comodo loungeset van Garden Collections is uitstekend geschikt voor het buitenleven. Het Comodo XL-loungeset heeft een prachtige uitstraling en een uitstekend zitcomfort, door de XL-corner ontstaat in de hoek een volwaardige zitplaats. Door de dikke kussens zit je heerlijk en kun je optimaal ontspannen. De hoge lounge tafel zorgt ervoor dat je naast relaxen, ook gemakkelijk kunt eten in dit loungeset. De Comodo loungeset heeft een frisse, moderne grey kleur, de dikke antracietgrijze kussens vormen hier een mooi contrast mee. In de Comodo serie hebben we ook een loungepoof en is de loungeset aan te vullen met side chairs. Ook kan de loungeset geleverd worden in veel verschillende maten, bijvoorbeeld met een gewone corner, zodat er altijd een opstelling gemaakt kan worden die past bij jouw wensen! De bijpassende Vita dining stoelen maken het set compleet. Deze dining stoelen matchen perfect bij het Comodo loungeset en hebben eveneens een heerlijk zitcomfort.
Het Garden Collections Comodo/Lusso dining loungeset 8-delig bestaat uit: 
2 x Garden Collections Comodo hoek module
2 x Garden Collections Comodo midden module
1 x Garden Collections Comodo XL-corner
2 x Garden Collections Vita dining tuinstoel 
1 x Garden Collections Lusso lounge/dining tuintafel 130 x 70 cm. 
Eigenschappen Comodo loungeset
De elementen uit de Comodo-serie hebben een aluminium frame omspannen met een stevige vlechtwerkdraad. Het aluminium is lichtgewicht, erg stevig en kan niet roesten. De ronde draad die bij deze serie is gebruikt, is door en door gekleurd. De hoge lounge tafel heeft een polywood top: dit is een volkunststof product met het uiterlijk en de structuur van hout. De polywood plankjes zijn door en door gekleurd. De Vita dining stoelen hebben eveneens een aluminium frame en zijn van dezelfde draad gevlochten als het loungeset. Bij al onze loungesets leveren we gratis koppelklemmen, zodat het loungeset niet kan van elkaar kan schuiven. De kussens van de Comodo serie zijn dik en stevig, zodat je hierop heerlijk zit. De kussens zijn voorzien van een speciale coating die ervoor zorgt dat de kussens water- en vuilafstotend zijn. Deze coating zorgt er ook voor dat de kussens niet tot nauwelijks verkleuren. De kussenhoezen zijn voorzien van een rits zodat je deze koud kunt wassen wanneer dit nodig is.
Eigenschappen Garden Collections Vita dining Grey 
De Garden Collection Vita dining tuinstoel is een comfortabele, dining tuinstoel uit de collectie van Tuinmeubelshop. De Vita dining tuinstoel Grey is gemaakt van halfrond kunststof wicker. De vlechtdraden hebben een ‘mono core’ productieproces, waardoor de draden door-en-door gekleurd zijn. Hierdoor zijn de kunststof vlechtdraden kleurecht en weersbestendig. Het wicker vlechtdraad in de kleur Grey geeft deze dining tuinstoel een tijdloze en eigentijdse uitstraling. Deze kleur is met veel verschillende materialen te combineren. Verder is het frame opgebouwd uit aluminium, wat als belangrijk eigenschap heeft dat het nooit kan roesten. Dit zorgt ervoor dat de Vita dining tuinstoel een duurzaam product is. Ook is er onder de dining tuinstoel een verstevigingsraster aangebracht, wat zorgt dat je lichaam optimaal wordt ondersteund. De dining tuinstoel is standaard uitgevoerd met een zit- en rugkussen. Het zitkussen is uitritsbaar en de kussens zijn koud wasbaar. Onder de tuinstoel zijn slijtdoppen aangebracht, zodat de stoel makkelijk verschoven kan worden.

Prijs: 1859.00 (klik hier voor meer informatie)

Dit vind je misschien ook leuk...