Garden Collections Buckingham/Young 155 cm dining tuinset 5-delig

Het product Garden Collections Buckingham/Young 155 cm dining tuinset 5-delig van het merk Garden Collections heeft als EAN code: 7423607547533 en heeft als kleur Grijs-antraciet en Off Black, het materiaal bestaat oa. uit Wicker.

Garden Collections Buckingham/Young dining tuinset 5-delige tuinset
De Buckingham dining tuinstoel is de een van de meest comfortabele wicker tuinstoel uit het assortiment van Tuinmeubelshop. Het ergonomisch gevormde rugkussen sluit heerlijk om je heen terwijl je geniet van bijvoorbeeld een heerlijk diner of het buitenleven. Samen met de Lifestyle Young dining tuintafel  creeer je een stijlvol en onderhoudsvrij tuinset. De tuintafel bestaat uit aluminium en polywood dit zorgt voor een mooie natuurlijke uitstraling. Benieuwd geworden naar dit 5-delige tuinset? Kom dan eens gezellig langs in één van de megastores van Tuinmeubelshop, of neem online contact met ons op.
 
Het Garden Collections Buckingham/Young dining tuinset 5-delige tuinset bestaat uit:
·         4x Garden Collections Buckingham dining tuinstoel
·         1x Lifestyle Young dining tuintafel
 
Eigenschappen Garden Collections Buckingham dining off black
De Buckingham dining tuinstoel is één van de meest populaire dining tuinstoelen uit de collectie van Tuinmeubelshop. Door het speciaal gevormde rugkussen ontstaat een uitnemend zitcomfort. De Buckingham dining tuinstoel off black is gemaakt van halfrond kunststof wicker. De vlechtdraden hebben een ‘mono core’ productieproces, waardoor de draden door-en-door gekleurd zijn. Hiermee zijn de kunststof vlechtdraden kleurecht en weersbestendig. De wicker vlechtdraad, in de kleur off black, geeft deze dining tuinstoel een tijdloze uitstraling en de kleur is mooi te combineren met de Young dining tuintafel. Verder is het frame opgebouwd uit aluminium, wat als belangrijk eigenschap heeft dat het niet kan roesten. Dit zorgt ervoor dat de Buckingham dining tuinstoel een duurzaam product is. Ook is er onder de dining tuinstoel een verstevigingsraster aangebracht, wat ervoor zorgt dat je lichaam optimaal wordt ondersteund. De dining stoel voor buiten is standaard uitgevoerd met een zit- en rugkussen. Het zitkussen is uitritsbaar en de kussens zijn koud wasbaar. Onder de tuinstoel zijn slijtdoppen aangebracht, zodat de tuinstoel makkelijk verschoven kan worden.
 
Eigenschappen Lifestyle Young dining tuintafel
Het tafelblad van de Lifestyle Young tuin eettafel, is gemaakt van polywood. Als je op zoek bent naar de uitstraling van hout en het onderhoudsgemak van kunststof, is polywood het ideale materiaal. Polywood wordt op dit moment veel gecombineerd met aluminium in de tuinmeubelwereld. Door de combinatie van polywood en aluminium, kun je veel langer genieten van je tuinmeubelen. Naast de grote voordelen van polywood, is het belangrijk om rekening te houden met de synthetische aard van het materiaal. Wij raden aan om bij heel warme voorwerpen een onderzetter of dienblad te gebruiken. Daarnaast raden wij ook het gebruik van een polywood protector aan. Daarmee zorg je ervoor dat de tafel volledig vlekvrij blijft. Op het aluminiumpootstel van deze tafel voor buiten is een mooie antracietkleur poedercoating aangebracht. Poedercoaten is een elektrostatisch proces. Hierbij wordt poeder op het aluminium aangebracht. Dit wordt verhit in een oven. Tijdens het uitharden worden de poederdeeltjes door de warmte eerst vloeibaar, vervolgens stroperig en tenslotte uitgehard tot een mooie, zeer duurzame coating op de tuintafel. De antraciet kleur is mooi te combineren met de Buckingham dining tuinstoel.

Controleer hier de prijs

Tuinmeubelen-xl.nl
Logo