Garden Collections Buckingham/Valley 180 cm dining tuinset 5-delig

Het product Garden Collections Buckingham/Valley 180 cm dining tuinset 5-delig van het merk Garden Collections heeft als EAN code: 7423646934950 en heeft als kleur Grijs-antraciet en Off Black, het materiaal bestaat oa. uit Wicker.

Garden Collections Buckingham/Valley 180 cm dining tuinset 5-delig
Een zeer prettig gevormde tuinstoel met een superieur zitcomfort, zonder concessies op het design. Dat is de Buckingham dining tuinstoel. Het zeer stevige en duurzame wicker in de kleur off-black heeft een stoere en tijdloze uitstraling. Door het aluminium frame en ondersteuningsraster onder de zitting biedt de tuinstoel bovendien een zeer prettige ondersteuning. Het bijgeleverde rug- en zitkussen zorgt daarbij voor de spreekwoordelijke “puntjes op de i”. De tuinstoel vormt een prachtige combinatie met de trendy Valley dining tuintafel 180 x 92 cm. Door de verschillende stijlen in dit tuinmeubelenset ontstaat er een unieke balans die elke tuin mooier kan maken. Nieuwsgierig geworden? Kom dan eens langs in één van onze Tuinmeubelshop Megastores. Daar beantwoorden we graag al je vragen.
Het Garden Collections Buckingham/Valley 180 cm dining tuinset 5-delig bestaat uit:

* 4 x Garden Collections Buckingham dining tuinstoel off black
* 1 x Lifestyle Valley dining tuintafel 180 x 92 cm  Eigenschappen Garden Collections Buckingham dining off black
De Buckingham dining tuinstoel is een van de meest populaire dining tuinstoelen uit de collectie van Tuinmeubelshop. Door het speciaal gevormde rugkussen ontstaat een uitstekend zitcomfort. De Buckingham dining tuinstoel off black is gemaakt van halfrond kunststof wicker. De vlechtdraden hebben een ‘mono core’ productieproces, waardoor de draden door-en-door gekleurd zijn. Hierdoor zijn de kunststof vlechtdraden kleurecht en weersbestendig. De wicker vlechtdraad in de kleur off black geeft deze dining tuinstoel een tijdloze uitstraling. De stoel is daarom goed te combineren met de Valley tuintafel 180 x 92 cm. Verder is het frame opgebouwd uit aluminium wat als belangrijk eigenschap heeft dat het nooit kan roesten. Dit zorgt ervoor dat de Buckingham dining tuinstoel een duurzaam product is. Ook is er onder de dining tuinstoel een verstevigingsraster aangebracht, wat zorgt dat je lichaam optimaal wordt ondersteund. De dining tuinstoel is standaard uitgevoerd met een zit- en rugkussen. Het zitkussen is uitritsbaar en de kussens zijn koud wasbaar. Onder de tuinstoel zijn slijtdoppen aangebracht, zodat de stoel makkelijk verschoven kan worden.
Eigenschappen Lifestyle Valley dining tuintafel 180 x 92 cm 
De Lifestyle Valley dining tuintafel 180 x 92 cm bestaat primair uit een antraciet aluminium frame. Dit frame is tijdens de productie door middel van een elektrostatisch proces gepoedercoat, waardoor de tuintafel voor in de tuin goed is beschermd tegen alle weersomstandigheden. Daarnaast zorgt de duurzame poedercoating ervoor dat het aluminium niet kan gaan roesten. Aluminium is verder een lichtgewicht materiaal, waardoor de tuintafel, samen met de Buckingham tuinstoel, makkelijk te verplaatsten is. Het blad van de tuintafel bestaat uit polywood latten. Dit materiaal is eveneens onderhoudsvrij. Naast de grote voordelen van polywood, is het belangrijk om rekening te houden met de synthetische aard van het materiaal. Wij raden aan om bij heel warme voorwerpen een onderzetter te gebruiken. Verder heeft polywood een sfeervolle hout-look. Dit zorgt voor een natuurlijke uitstraling.  De combinatie van de genoemde materialen zorgt niet alleen voor een mooie 'look'. De tuintafel voor buiten kan namelijk ook het hele jaar buiten blijven staan. Wanneer u de tuintafel extra wilt beschermen en mooi schoon wilt houden, adviseren wij om de polywood protector en de polywood cleaner van het merk Garden Collections te gebruiken. Deze producten dragen bij aan de levensduur van het polywood. Tevens voorkomen ze het ontstaan van vlekken.

Controleer hier de prijs

Tuinmeubelen-xl.nl
Logo