Garden Collections Buckingham/Valley 180 cm dining tuinset 5-delig

Het product Garden Collections Buckingham/Valley 180 cm dining tuinset 5-delig van het merk Garden Collections heeft als EAN code: 7423613050010 en heeft als kleur Grijs-antraciet en New Grey, het materiaal bestaat oa. uit Wicker.

Garden Collections Buckingham/Valley 180 cm dining tuinset 5-delig 
Als je buiten zit, wil je echt kunnen ontspannen. Inleveren op je zitcomfort is dan eigenlijk geen optie. Om je daarin volledig tegemoet te komen heeft Tuinmeubelshop de Garden Collections Buckingham dining tuinstoel new grey in de collectie. Deze royaal gevormde tuinstoel biedt de perfect ondersteuning voor je lichaam, met dank aan het slimme design en het fijne zit- en rugkussen. Het duurzame wicker waarmee de tuinstoel is gevlochten is van een hoogwaardige kwaliteit. De tuinstoel staat in deze setcombinatie aan de Lifestyle Valley dining tuintafel 180 x 92 cm. Een praktische tuintafel met een zeer stevig aluminium frame en aansluitend een polywood tafelblad. Met dank aan dit polywood krijg de tuintafel en daarmee de gehele tuinset een natuurlijk karakter. Je kunt ook jouw eigen tuinset samenstellen uit onze grote collectie tuinmeubelen. Neem hierover gerust contact met ons op of kom eens langs in één van onze megastores. Wij adviseren je graag!
De Garden Collections Buckingham/Valley 180 cm dining tuinset 5-delig bestaat uit: 

* 4 x Garden Collections Buckingham dining tuinstoel new grey
* 1 x Lifestyle Valley dining tuintafel 180 x 92 cm   Eigenschappen Garden Collections Buckingham dining tuinstoel new grey
De Buckingham dining tuinstoel is een van de meest populaire dining tuinstoelen uit de collectie van Tuinmeubelshop. Door het speciaal gevormde rugkussen ontstaat een uitstekend zitcomfort. De Buckingham dining tuinstoel new grey is gemaakt van halfrond kunststof wicker. De vlechtdraden hebben een ‘mono core’ productieproces, waardoor de draden door-en-door gekleurd zijn. Hierdoor zijn de kunststof vlechtdraden kleurecht en weersbestendig. De wicker vlechtdraad in de kleur new grey geeft deze dining tuinstoel een tijdloze uitstraling en de kleur is met veel verschillende materialen te combineren. Verder is het frame opgebouwd uit aluminium, wat als belangrijk eigenschap heeft dat het nooit kan roesten. Dit zorgt ervoor dat de Buckingham dining tuinstoel, net als de Valley Dining tuintafel 180 x 92 cm , een duurzaam product is. Ook is er onder de dining tuinstoel een verstevigingsraster aangebracht, wat zorgt dat je lichaam optimaal wordt ondersteund. De dining tuinstoel is standaard uitgevoerd met een zit- en rugkussen. Het zitkussen is uitritsbaar en de kussens zijn koud wasbaar. Onder de tuinstoel zijn slijtdoppen aangebracht, zodat de tuinstoel makkelijk verschoven kan worden.  
Eigenschappen Lifestyle Valley dining tuintafel 180 x 92 cm 
De Lifestyle Valley dining tuintafel 180 x 92 cm bestaat uit een antraciet aluminium frame. Dit frame is tijdens de productie door middel van een elektrostatisch proces gepoedercoat, waardoor de tuintafel goed is beschermd tegen alle weersomstandigheden. Tevens zorgt de duurzame poedercoating ervoor dat het aluminium niet kan gaan roesten. Aluminium is verder een licht materiaal waardoor de tuintafel eventueel makkelijk te verplaatsten is. Het blad van de tuintafel bestaat uit polywood latten, dit materiaal is eveneens onderhoudsvrij. Naast de grote voordelen van polywood, is het belangrijk om rekening te houden met de synthetische aard van het materiaal. Wij raden aan om bij heel warme voorwerpen een onderzetter te gebruiken. Verder heeft dit polywood een sfeervolle houtlook wat zorgt voor een natuurlijke uitstraling. De combinatie van deze materialen zorgt niet alleen voor een mooie look. De tuintafel kan hierdoor, samen met de Buckingham dining tuinstoel, namelijk het hele jaar buiten blijven staan. Als u de tuintafel extra wilt beschermen en mooi schoon wilt houden, adviseren wij om de polywood protector en de polywood cleaner van het merk Garden Collections te gebruiken. Deze producten dragen bij aan de levensduur van het polywood. Daarnaast voorkomen ze het ontstaan van vlekken.

Controleer hier de prijs

Tuinmeubelen-xl.nl
Logo