Garden Collections Buckingham/Seaside 240 cm dining tuinset 7-delig | 7423617227258

Garden Collections Buckingham/Seaside 240 cm dining tuinset 7-delig
Lekker lang genieten van de zomer doe je in deze fraaie tuinset uit de collectie van Tuinmeubelshop. De Lifestyle Seaside dining tuintafel is een aanwinst voor je tuin. Deze tuintafel is zeer uniek door de ingebouwde haard. Dit geeft sfeer in je tuin en zorgt voor warmte en gezelligheid. De Buckingham dining tuinstoel is zeer onderscheidend en comfortabel en maakt het tuinset compleet. Genieten maar! Het is ook mogelijk om je eigen tuinset samen te stellen uit onze grote collectie tuinmeubelen. Neem contact met ons op of bezoek 1 van onze Megastores en laat je adviseren.
De Garden Collections Buckingham/Seaside 240 cm dining tuinset 7-delig bestaat uit:
6 x Garden Collections Buckingham dining kubu
1 x Lifestyle Seaside dining tuintafel 240 x 100 cm.
Eigenschappen Garden Collections Buckingham dining kubu 
De Buckingham dining tuinstoel is een van de meest populaire dining tuinstoelen uit de collectie van Tuinmeubelshop. Door het speciaal gevormde rugkussen ontstaat een uitstekend zitcomfort. De Buckingham dining tuinstoel kubu is gemaakt van halfrond kunststof wicker. De vlechtdraden hebben een 'mono core' productieproces, waardoor de draden door-en-door gekleurd zijn. Hierdoor zijn de kunststof vlechtdraden kleurecht en weersbestendig. De wicker vlechtdraad in de kleur kubu geeft deze dining tuinstoel een warme en landelijke uitstraling en de kleur is met veel verschillende materialen te combineren. Verder is het frame opgebouwd uit aluminium, wat als belangrijk eigenschap heeft dat het nooit kan roesten. Dit zorgt ervoor dat de Buckingham dining tuinstoel een duurzaam product is. Ook is er onder de dining tuinstoel een verstevigingsraster aangebracht, wat zorgt dat je lichaam optimaal wordt ondersteund. De dining tuinstoel is standaard uitgevoerd met een zit- en rugkussen. Het zitkussen is afritsbaar en de kussens zijn koud wasbaar. Onder de tuinstoel zijn slijtdoppen aangebracht, zodat de tuinstoel makkelijk verschoven kan worden.
Eigenschappen Lifestyle Seaside dining tuintafel 240 x 100 cm
De Lifestyle Seaside dining tuintafel 240 x 100 cm is een unieke tuintafel die een sfeervolle uitstraling geeft. De ingebouwde haard zorgt voor warmte en gezelligheid. De tuintafel is gemaakt van aluminium en duurzaam teakhout. Het voordeel van aluminium is dat het licht van gewicht is, sterk is en niet kan roesten. De tuintafel is gemaakt van duurzaam teakhout afkomstig van gecertificeerde plantages uit Indonesië. De tuintafel is voorzien van het Indonesian Legal Wood® label, wat betekent dat het teakhout een duurzame afkomst heeft. Het teakhout is behandeld met een Old Teak Greywash finish, wat de tuintafel een stoere en tijdloze uitstraling geeft. De stoere uitstraling van deze tuintafel uit zich na verloop van tijd in de natuurlijke werking van het teakhout, zoals kleine haarscheurtjes en vergrijzing. Je kunt ervoor kiezen om de tuintafel volledig te laten vergrijzen of op de kleur te behouden, zoals de tuintafel uit de verpakking komt. Hiervoor zijn de speciaal ontwikkelde Garden Collections onderhoudsproducten beschikbaar. De ingebouwde haard kan eenvoudig worden aangesloten op een gasfles. Het is mogelijk om de tuintafel het hele jaar door buiten te laten staan. We adviseren je om de teakhouten tuinmeubelen niet af te dekken met een afdekhoes.

Prijs: 2679.00 (klik hier voor meer informatie)

Dit vind je misschien ook leuk...