Garden Collections Boston/Sophia 240 cm dining tuinset 7-delig

Het product Garden Collections Boston/Sophia 240 cm dining tuinset 7-delig van het merk Garden Collections heeft als EAN code: 7423615246244 en heeft als kleur Grijs-antraciet en Half Round Grey, het materiaal bestaat oa. uit Wicker.

Garden Collections Boston/Sophia 240 cm dining tuinset 7-delig  
Ben jij op zoek naar een prachtige landelijke tuinset voor je tuin of terras? Dan is de elegante Sophia tuintafel in combinatie met Boston tuinstoel een zeer geschikt tuinset.  Kom gezellig langs in één van onze megastores om zelf een mooie combinatie te maken. Wij adviseren je graag! 
De Garden Collections Boston/Sophia 240 cm dining tuinset 7-delig bestaat uit:  

* 6 x Garden Collections Boston dining tuinstoel  
* 1 x Lifestyle Sophia dining tuintafel 240 x 100 cm Eigenschappen Garden Collections Boston dining tuinstoel  
De Boston tuinstoel is gemaakt van halfrond kunststof wicker. Dit draad is door en door gekleurd, kleurecht en weerbestendig. Het kunststof vlechtdraad, in de kleur naturel, geeft deze diningstoel een warme en landelijke uitstraling en de kleur is met veel verschillende materialen te combineren. Het frame is gemaakt van aluminium, wat als belangrijke eigenschap heeft dat het niet kan gaan roesten. Dit zorgt ervoor dat De Boston tuinstoel een duurzaam product is. Onder de buitenstoel is een verstevigingsraster aangebracht, wat ervoor zorgt dat je lichaam optimaal wordt ondersteund. De diningstoel is uitgevoerd met een zit- en rugkussen. Het zitkussen is uitritsbaar en deze is koud wasbaar. Onder de eetstoel zijn slijtdoppen aangebracht, zodat de tuinstoel makkelijk verschoven kan worden.   
Eigenschappen Lifestyle Sophia dining tuintafel 240 x 100 cm  
De Sophia diningtafel heeft een gepoedercoat aluminium frame en een tafelblad van veiligheidsglas. Poedercoatien is een elektrostatisch proces. Hierbij wordt poeder op het aluminium aangebracht. Tijdens dit proces worden de poederdeeltjes in de oven eerst vloeibaar, vervolgens stroperig en uiteindelijk hardt het uit tot een mooie, duurzame coating. Aluminium is razend populair in de tuinmeubelwereld. Aluminium is licht in gewicht en kan niet roesten. Het gehard glazen tafelblad is antraciet van kleur en is dus makkelijk te combineren met allerlei stoelen uit de collectie van Tuinmeubelshop.

Controleer hier de prijs

Tuinmeubelen-xl.nl
Logo