Garden Collections Aberdeen/Young 155 cm dining tuinset 5-delig | 7423605827835

Garden Collections Aberdeen/Young 155cm dining tuinset 5-delig
Op zoek naar een tuinset die eruit springt op het gebied van comfort? Dan is de Garden Collections Aberdeen/Young 155 cm dining tuinset wat je zoekt! De Aberdeen tuinstoel heeft een geweldig zitcomfort door de voorgevormde rugleuning, en de goedgevulde kussens. In combinatie met de Lifestyle Young dining tuintafel is dit een prachtige tuinset, geschikt voor elke tuin. Meer weten over deze tuinset, of wil je deze in het echt bekijken? Kom gerust langs in één van onze megastores. We helpen je graag verder!
 
Het Garden Collections Aberdeen/Young 155cm dining tuinset 5-delig bestaat uit:
 
4 x Garden Collections Aberdeen dining tuinstoel 1 x Lifestyle Young dining tuintafel  
Eigenschappen Garden Collections Aberdeen dining tuinstoel
De Aberdeen dining tuinstoel is gemaakt van halfrond kunststof wicker. De vlechtdraden hebben een ‘mono core’ productieproces, waardoor de draden door-en-door gekleurd zijn. Hierdoor zijn de kunststof vlechtdraden kleurecht en weerbestendig. De wicker vlechtdraad in de kleur naturel geeft deze dining stoel voor buiten een warme en landelijke uitstraling en de kleur is met veel verschillende materialen te combineren. Verder is het frame opgebouwd uit aluminium, net als de Lifestyle Young dining tuintafel, wat als belangrijk eigenschap heeft dat het nooit kan roesten. Dit zorgt ervoor dat de Aberdeen dining tuinstoel een duurzaam product is. Ook is er onder de dining tuinstoel een verstevigingsraster aangebracht, wat zorgt dat je lichaam optimaal wordt ondersteund. De dining tuinstoel is standaard uitgevoerd met een zit- en rugkussen. Het zitkussen is uitritsbaar en de kussens zijn koud wasbaar. Onder de tuinstoel zijn slijtdoppen aangebracht, zodat de stoel makkelijk verschoven kan worden.
 
Eigenschappen Lifestyle Young dining tuintafel
Het tafelblad van de Lifestyle Young tafel voor buite, is gemaakt van polywood. Als je op zoek bent naar de uitstraling van hout en het onderhoudsgemak van kunststof, is polywood het ideale materiaal. Polywood wordt op dit moment veel gecombineerd met aluminium in de tuinmeubelwereld. Door de combinatie van polywood en aluminium, kun je veel langer genieten van je tuinmeubelen. Naast de grote voordelen van polywood, is het belangrijk om rekening te houden met de synthetische aard van het materiaal. Wij raden aan om bij heel warme voorwerpen een onderzetter of dienblad te gebruiken. Daarnaast raden wij ook het gebruik van een polywood protector aan. Daarmee zorg je ervoor dat de tafel volledig vlekvrij blijft. Heb je meer vragen over de Young tuintafel, of de Garden Collections Aberdeen dining tuinstoel, of wil je nog advies over onderhoud? Neem online contact met ons op of bezoek 1 van onze megastores. Wij staan voor je klaar!

Prijs: 969.00 (klik hier voor meer informatie)

Dit vind je misschien ook leuk...