Garden Collections Aberdeen/Valley 240 cm dining tuinset 7-delig | 7423619935915

Garden Collections Aberdeen/Valley 240 cm dining tuinset 7-delig
Het Garden Collections Aberdeen/Valley tuinset kenmerkt zich door de natuurlijke en gezellig vormgeving in combinatie met een uitstekend comfort. De luxe buitenstoel heeft een klassieke uitstraling door de ronde vormen en het halfround grey wicker. Door de perfecte vorming van de tuinstoel heeft deze een uitmuntend zitcomfort. Daarnaast sluit het landelijke karakter van de stoel erg mooi aan bij de Valley tuintafel. Deze tafel combineert een moderne stijl met een natuurlijke look, dankzij het aluminium frame en polywood tafelblad. Wil je nog meer weten over deze 7-delige tuinset? Kom dan langs in een van onze Megastores, we helpen je graag verder!
 
Het Garden Collections Aberdeen/Valley 240 cm dining tuinset 7-delig bestaat uit:
⦁    6x Garden Collections Aberdeen dining tuinstoel
⦁    1x Lifestyle Valley dining tuintafel 240 cm
 
Eigenschappen Garden Collections Aberdeen dining tuinstoel
De Aberdeen dining tuinstoel is gemaakt van halfrond kunststof wicker. De vlechtdraden hebben een ‘mono core’ productieproces, waardoor de draden door-en-door gekleurd zijn. Hierdoor zijn de kunststof vlechtdraden kleurecht en weerbestendig. De wicker vlechtdraad in de kleur naturel geeft deze dining tuinstoel een warme en landelijke uitstraling waardoor deze stoel prachtige met de Valley dining tuintafel te combineren is. Verder is het frame opgebouwd uit aluminium, wat als belangrijk eigenschap heeft dat het nooit kan roesten. Dit zorgt ervoor dat de Aberdeen dining tuinstoel een duurzaam product is. Ook is er onder de dining tuinstoel een verstevigingsraster aangebracht, wat zorgt dat je lichaam optimaal wordt ondersteund. De dining tuinstoel is standaard uitgevoerd met een zit- en rugkussen. Het zitkussen is uitritsbaar en de kussens zijn koud wasbaar. Onder de tuinstoel zijn slijtdoppen aangebracht, zodat de stoel makkelijk verschoven kan worden. 
 
Eigenschappen Lifestyle Valley 240 cm dining tuintafel    
De Lifestyle Valley dining tuintafel bestaat uit een antraciet aluminium frame, deze is tijdens de productie door middel van een elektrostatisch proces ook gepoedercoat waardoor de tafel voor buiten goed is beschermd tegen alle weersomstandigheden. Ook zorgt de duurzame poedercoating ervoor dat het aluminium ook niet kan gaan roesten. Aluminium is verder ook een licht materiaal waardoor de tuintafel eventueel ook makkelijk te verplaatsten is.  De poedercoating is ook gebruikt bij het aluminium frame van de Aberdeen dining tuinstoel.   Het blad van de tafel voor in de tuin bestaat uit polywood latten, ook dit materiaal is onderhoudsvrij. Naast de grote voordelen van polywood, is het belangrijk om rekening te houden met de synthetische aard van het materiaal. Wij raden aan om bij heel warme voorwerpen een onderzetter te gebruiken. Verder heeft dit polywood een sfeervolle houtlook wat zorgt voor een natuurlijke uitstraling.  De combinatie van deze materialen zorgt niet alleen voor een mooie look maar ook kan de tuintafel het gehele jaar buiten blijven staan. Als u de tafel voor buiten extra wilt beschermen en mooi schoon wilt houden, adviseren wij om de polywood protector en de polywood cleaner van het merk Garden Collections te gebruiken. Deze producten dragen bij aan de levensduur van het polywood, ook voorkomen ze het ontstaan van vlekken.

Prijs: 1509.00 (klik hier voor meer informatie)

Dit vind je misschien ook leuk...