Famous Furniture Premium/Concept 90 cm dining tuinset 5-delig | 7435147414459

Famous Furniture Premium/Concept 90 cm dining tuinset 5-delig
Ben je op zoek naar een comfortabel tuinset, wat licht in gewicht en zeer onderhoudsvriendelijk is? Dan is de Premium standenstoel in combinatie met de aluminium Concept tuintafel een aanrader! De tuinstoel is in 5 standen te verstellen, en de rugleuning is ergonomisch gevormd. Hierdoor kun je lekker buiten eten, maar ook heerlijk ontspannen aan deze Premium standenstoel. Daarnaast is de tuinstoel ook volledig opklapbaar, zodat de tuinset eenvoudig op te bergen is. Het is ook mogelijk om jouw eigen tuinset samen te stellen uit onze grote collectie tuinmeubelen. Neem contact met ons op of bezoek 1 van onze Megastores en laat je adviseren.
De Famous Furniture Premium/Concept 90 cm dining tuinset 5-delig bestaat uit:
4 x Famous Furniture Premium standenstoel antracite
1 x Lifestyle Concept tuintafel 90 x 90 cm
Eigenschappen Famous Furniture Premium standenstoel antracite
De Famous Furniture Premium standenstoel is een comfortable verstelbare tuinstoel uit het assortiment van Tuinmeubelshop. De Premium standenstoel heeft een aluminium frame, met aluminium nokstukken onderdelen. Het voordeel van aluminium is dat het licht van gewicht is, en niet kan roesten. Hiermee is de Premium standenstoel volledig weersbestendig. Daarnaast heeft de Premium standenstoel een bekleding van textileen. Dit is een kunststof materiaal wat zacht aanvoelt, en meevormt zodra je op de tuinstoel gaat zitten. Hierdoor ontstaat een goed zitcomfort. De rugleuning van de Deluxe standenstoel is in 5 standen te verstellen, waardoor je in deze tuinstoel zowel lekker kunt eten als achterover kunt liggen.
Eigenschappen Lifestyle Concept tuintafel 90 x 90 cm
De Lifestyle Concept tuintafel 90 x 90 cm is een eigentijdse en strakke aluminium tuintafel in het assortiment van Tuinmeubelshop. De tuintafel is volledig van aluminium. Het voordeel van aluminium is dat het licht van gewicht is, en niet kan roesten. Daarnaast is de tuintafel voorzien van een stevig pootstel. De Concept tuintafel heeft 4 zitplaatsen. Onder de poten van de tuintafel is een steldop aangebracht, zodat de tuintafel altijd stabiel geplaatst kan worden. Het is mogelijk om de tuintafel het hele jaar buiten te laten staan. Ook kan de tuintafel beschermd worden met onze Outdoor Cover beschermhoezen. Wij adviseren je hier graag over.

Prijs: 759.00 (klik hier voor meer informatie)

Dit vind je misschien ook leuk...