Domani Solarino/Weston 210 cm dining tuinset 7-delig | 7423612454437

Domani Solarino/Weston 210cm dining tuinset 7-delig 
Heerlijk dineren in een comfortabele wickerstoel aan een stoere teakhouten tafel? Dat doe je met de Solarino tuinstoel, gecombineerd met de Weston diningtafel. De stapelbare tuinstoel heeft een tijdloze, doch landelijke uitstraling en sluit daarmee uitstekend aan bij de eettafel. De ranke tuintafel is zeer stijlvol vormgegeven en ademt landelijkheid. Door het natuurlijke houtproces heb je technisch gezien altijd een unieke tafel in de tuin staan. Het leuke van deze specifieke set is dat het hout zal vergrijzen en dat daarmee de kleurencombinatie van stoel en tafel nog mooier wordt! Nieuwsgierig geworden of misschien andere vragen? Neem gerust contact op via de chat of mail. We vinden het natuurlijk nog leuker als je langskomt in een van de vele Tuinmeubelshop megastores! 
  
Het Domani Solarino/Weston 210cm dining tuinset 7-delig bestaat uit:  
6 x  Solarino dining stapelbare tuinstoel 
1 x Lifestyle Weston dining tuintafel 210 x 90 cm  
  
Eigenschappen Domani Solarino dining stapelbare tuinstoel   
De tuinstoel is een comfortabele, stapelbare stoel uit de collectie van Tuinmeubelshop. De eetstoel is gemaakt van plat, kunststof vlechtwerk. Het vlechtdraad in de kleur charcoal geeft deze buitenstoel een eigentijdse uitstraling. Deze kleur is erg mooi met teakhout te combineren en past dan ook erg mooi bij de teakhouten tuintafel. Het frame is gemaakt van aluminium, wat als belangrijke eigenschap heeft dat het niet kan roesten. Dit zorgt ervoor dat de stapelbare stoel een duurzaam product is. De buitenstoel is standaard uitgevoerd met een zitkussen. Onder de stoel voor buiten zijn slijtdoppen aangebracht, zodat de stoel makkelijk verschoven kan worden. 
  
Eigenschappen Lifestyle Weston dining tuintafel 210 x 90 cm 
De Weston eettafel is een volledig teakhouten tafel. Het hout is voorzien van een greywash, wat de buitentafel een unieke uitstraling geeft. Teakhout is een zeer duurzame houtsoort en heeft van nature een hoog oliegehalte. Dit zorgt ervoor dat de tafel bijzonder geschikt is tegen alle weersomstandigheden. Vanwege de fijne structuur van het hout voelt het hout glad aan. Omdat teakhout een 100% natuurproduct is, heeft elke diningtafel een unieke en stoere uitstraling. Ook zal het hout, afhankelijk van de weersomstandigheden, kunnen krimpen of uitzetten waardoor kleine haarscheurtjes kunnen ontstaan. De teakhouten tuintafel is samen met de stapelstoel geschikt om het gehele jaar door buiten te blijven staan. Teakhout zal na verloop van tijd geleidelijk gaan vergrijzen. Het is ook mogelijk om de tuintafel de bruine kleur te laten behouden door deze te behandelen met de onderhoudsmiddelen van Garden Collections. Heb je nog vragen over het onderhoud van jouw tuinmeubelen set? Stel je vraag dan eens gerust via de chat op onze website!

Prijs: 869.00 (klik hier voor meer informatie)

Dit vind je misschien ook leuk...