Domani Solarino/Varano 210 cm dining tuinset 7-delig | 7423607941911

Domani Solarino/Varano 210 cm dining tuinset 7-delig
De Domani Solarino dining tuinstoel vormt samen met de Lifestyle Varano dining tuintafel 210 x 90 cm een eigentijdse en stijlvolle tuinmeubelset. Door de open structuur van de wicker dining tuinstoel ontstaat een 'luchtige' uitstraling. Daarnaast zijn de tuinstoelen erg praktisch in het gebruik wat de tuinset bijzonder gebruiksvriendelijk maakt. En niet onbelangrijk: de tuinstoelen zitten bijzonder comfortabel! Aan de royale aluminium tuintafel is plaats voor 6 personen. Het is ook mogelijk om jouw eigen tuinset samen te stellen uit onze grote collectie tuinmeubelen. Neem contact met ons op of bezoek één van onze megastores en laat je adviseren.
 
Het Domani Solarino/Varano 210 cm dining tuinset 7-delig bestaat uit:
6 x Domani Solarino dining tuinstoel charcoal 1 x Lifestyle Varano dining tuintafel 210 x 90 cm.  
Eigenschappen Domani Solarino dining tuinstoel stapelbaar
De Domani Solarino dining tuinstoel is een comfortabele stapelbare tuinstoel uit de collectie van Tuinmeubelshop. De Domani Solarino dining tuinstoel is gemaakt van plat kunststof wicker. De wicker vlechtdraad, in de kleur charcoal, geeft deze dining tuinstoel een eigentijdse uitstraling en de kleur is met veel verschillende materialen te combineren. Verder is het frame, net als dat van de Lifestyle Varano dining tuintafel 210 x 90 cm, opgebouwd uit aluminium, wat als belangrijk eigenschap heeft dat het niet kan roesten. Dit zorgt ervoor dat de Domani Solarino dining wicker tuinstoel een duurzaam product is. De dining tuinstoel is standaard uitgevoerd met een zitkussen. Onder de tuinstoel zijn slijtdoppen aangebracht, zodat de tuinstoel makkelijk verschoven kan worden.
Eigenschappen Lifestyle Varano dining tuintafel 210 x 90 cm
De Lifestyle Varano dining tuintafel is een aluminium tafel voor buiten met een gehard glazen blad. Aluminium heeft als voordeel dat het licht van gewicht is en onderhoudsvrij. Dit maakt de Lifestyle Varano dining tuintafel tot een duurzame aanschaf. Het tafelblad is gemaakt van keramiek wat is aangebracht op gehard veiligheidsglas. Dit is een hard en sterk materiaal. De 6 persoons tuintafel is geschikt om het gehele jaar door buiten te blijven staan. De rechthoekige tuintafel is, net als de Domani Solarino dining tuinstoel charcoal, eenvoudig schoon te maken met een milld reinigingsmiddel.

Prijs: 929.00 (klik hier voor meer informatie)

Dit vind je misschien ook leuk...