Domani Solarino/Varano 160 cm dining tuinset 5-delig | 7423641810860

Domani Solarino/Varano 160 cm dining tuinset 5-delig
Een praktische tuinset met een moderne uitstraling: de Domani Solarino dining tuinstoel samen met de Lifestyle Varano dining tuintafel 160 x 90 cm. De comfortabele dining tuinstoel is standaard uitgevoerd met een zitkussen. Een tuinset om heerlijk aan te eten! De Domani Solarino/Varano 160 cm dining tuinset heeft plaats voor 4 tot 6 personen. Het is ook mogelijk om jouw eigen tuintafel set samen te stellen uit onze grote collectie tuinmeubelen. Neem contact met ons op of bezoek één van onze megastores. Wij adviseren je graag!
De Domani Solarino/Varano 160 cm dining tuinset 5-delig bestaat uit:

* 4 x Domani Solarino dining tuinstoel stapelbaar
* 1 x Lifestyle Varano dining tuintafel 160 x 90 cm Eigenschappen Domani Solarino dining tuinstoel stapelbaar
De Domani Solarino dining tuinstoel is een comfortabele stapelbare tuinstoel uit de collectie van Tuinmeubelshop. De Domani Solarino dining tuinstoel is gemaakt van plat kunststof wicker. De wicker vlechtdraad, in de kleur charcoal, geeft deze dining tuinstoel een eigentijdse uitstraling en de kleur is met veel verschillende materialen te combineren. Verder is het frame opgebouwd uit aluminium, wat als belangrijk eigenschap heeft dat het niet kan roesten. Dit zorgt ervoor dat de Domani Solarino dining tuinstoel, samen met de Lifestyle Varano dining tuintafel 160 x 90 cm, een duurzaam product is. De dining tuinstoel is standaard uitgevoerd met een zitkussen. Onder de wicker buitenstoel zijn slijtdoppen aangebracht, zodat de tuinstoel makkelijk verschoven kan worden.
Eigenschappen Lifestyle Varano dining tuintafel 160 x 90 cm
De Lifestyle Varano dining tuintafel is een aluminium buitentafel met een gehard glazen blad. Aluminium heeft als voordeel dat het licht van gewicht is en onderhoudsvrij. Dit maakt de Lifestyle Varano dining tuintafel tot een duurzame aanschaf. Het tafelblad is gemaakt van keramiek wat is aangebracht op gehard veiligheidsglas. Dit is een hard en sterk materiaal. De 4 persoons tuintafel is geschikt om het gehele jaar door buiten te blijven staan. De rechthoek tuintafel is, net als de Domani Solarino dining tuinstoel, eenvoudig schoon te maken met een mild reinigingsmiddel.

Prijs: 559.00 (klik hier voor meer informatie)

Dit vind je misschien ook leuk...