Domani Solarino/Pallazo 220 cm dining tuinset 7-delig | 7423600934910

Domani Solarino/Pallazo 220 cm dining tuinset 7-delig
Een praktische tuinset met een fraaie uitstraling: de Domani Solarino dining tuinstoel samen met de Presto Pallazo dining tuintafel 220 x 90 cm. De comfortabele dining stoel voor buiten is standaard uitgevoerd met een zitkussen. Het Domani Solarino/Pallazo 220 cm dining tuinset heeft plaats voor 6 to 8 personen. Een tuinset om heerlijk aan te eten! Het is ook mogelijk om jouw eigen tuinset samen te stellen uit onze grote collectie tuinmeubelen. Neem contact met ons op of bezoek één van onze megastores en laat je adviseren.
 
Het Domani Solarino/Pallazo 220 cm dining tuinset 7-delig bestaat uit:
6 x Domani Solarino dining tuinstoel stapelbaar 1 x Presto Pallazo dining tuintafel 220 x 90 cm.  
Eigenschappen Domani Solarino dining tuinstoel stapelbaar
De Domani Solarino dining tuinstoel is een comfortabele stapelbare tuinstoel uit de collectie van Tuinmeubelshop. De Domani Solarino dining tuinstoel is gemaakt van plat kunststof wicker. De wicker vlechtdraad, in de kleur charcoal, geeft deze dining tuinstoel een eigentijdse uitstraling en de kleur is met veel verschillende materialen te combineren. Verder is het frame opgebouwd uit aluminium, wat als belangrijk eigenschap heeft dat het niet kan roesten, net als het pootstel van de Presto Pallazo dining tuintafel 220 x 90 cm. Dit zorgt ervoor dat de Domani Solarino dining tuinstoel een duurzaam product is. De dining tuinstoel is standaard uitgevoerd met een zitkussen. Onder de wicker stoel voor buiten zijn slijtdoppen aangebracht, zodat de tuinstoel makkelijk verschoven kan worden.
Eigenschappen Presto Pallazo dining tuintafel 220 x 90 cm
De Presto Pallazo dining tuintafel 220 x 90 cm is een tafel voor buiten met een HPL-tafelblad en een aluminium pootstel. HPL is de afkorting voor High Pressure Laminate, oftewel ‘hogedruk laminaat’. HPL is opgebouwd uit meerdere lagen die samengeperst (gelamineerd) worden onder zeer hoge druk. Hierdoor ontstaat een zeer dichte, harde en vormvaste plaat (HPL). Dit zorgt ervoor dat het tafelblad volledig weerbestendig is, en een enorme sterkte heeft. Krasvorming kan hierdoor eigenlijk niet voorkomen. Ook is het materiaal kleurvast. Het pootstel van de tafel voor in de tuin is gemaakt van aluminium. Aluminium heeft als voordelen dat het licht van gewicht is, een strakke uitstraling geeft en volledig weerbestendig is. De Presto Pallazo dining tuintafel is geschikt om het hele jaar door buiten te blijven staan. De Presto Pallazo dining tuintafel 220 x 90 cm kan, net als de Domani Solarino dining tuinstoel, met een mild schoonmaakmiddel gereinigd worden.

Prijs: 1169.00 (klik hier voor meer informatie)

Dit vind je misschien ook leuk...