Domani Solarino/Mazzarino 160 cm dining tuinset 5-delig | 7423605994926

Domani Solarino/Mazzarino 160 cm dining tuinset 5-delig 
Een praktisch tuinset met een natuurlijke uitstraling. Dat is de Domani Solarino tuinstoel in combinatie met de Lifestyle Mazzarino dining tuintafel 220 x 90 cm. De kleur van het vlechtwerk van de stoel matcht mooi met het teakhouten tafelblad van de tafel. Wil je deze combinatie in het echt bekijken? Breng dan eens een bezoekje aan een megastore bij jou in de omgeving. Wij helpen je graag! 
Het Domani Solarino/Mazzarino 160 cm dining tuinset 5-delig bestaat uit: 
4 x Domani Solarino dining tuinstoel stapelbaar  1 x Lifestyle Mazzarino dining tuintafel 160 x 90 cm.   
Eigenschappen Domani Solarino dining tuinstoel stapelbaar 
De Domani Solarino dining tuinstoel is een comfortabele stapelbare stoel uit de collectie van Tuinmeubelshop. De eetstoel is gemaakt van plat kunststof wicker. Het kunststof vlechtdraad, in de kleur charcoal, geeft deze stapelstoel een eigentijdse uitstraling en de kleur is met perfect te combineren met de Lifestyle Mazzarino dining tuintafel 160 x 90 cm. Verder is het frame opgebouwd uit aluminium, wat als belangrijk eigenschap heeft dat het niet kan roesten. Dit zorgt ervoor dat de stoel een duurzaam product is. De dining stoel is standaard uitgevoerd met een zitkussen. Onder de stoel zijn slijtdoppen aangebracht, zodat deze makkelijk verschoven kan worden.   
Eigenschappen Lifestyle Mazzarino dining tuintafel 160 x 90 cm 
De Lifestyle Mazzarino tuintafel heeft weinig onderhoud nodig. Het aluminium frame behoeft zelfs helemaal geen onderhoud. Gepoedercoat aluminium is het ideale materiaal voor buiten; stevig, roestvrij en licht van gewicht. Poedercoating is een elektrostatisch proces. Hierbij wordt poeder op het aluminium aangebracht. Dit wordt verhit in een oven. Tijdens het uitharden worden de poederdeeltjes door de warmte eerst vloeibaar, vervolgens stroperig en tenslotte uitgehard tot een mooie, zeer duurzame coating op de tuintafel. Op het frame van de tuintafel ligt een teakhouten blad. De tafelbladen van Tuinmeubelshop zijn van hoge kwaliteit. De bomen waarvan deze teakhouten bladen zijn gemaakt, zijn op een verantwoorde manier gekweekt en gekapt. Om de kleur van het blad te behouden, adviseren wij het tafelblad te behandelen met een teakprotector van Garden Collections. Wanneer het blad niet behandeld wordt, zal het vergrijzen, dit doet niets af van de stevigheid van deze mooie tuintafel.

Prijs: 809.00 (klik hier voor meer informatie)

Dit vind je misschien ook leuk...