Domani Solarino/Graniet triangel 170 cm dining tuinset 7-delig | 7435147379369

Domani Solarino/Graniet triangel 170 cm dining tuinset 9-delig stapelbaar
De Domani Solarino dining tuinstoel is samen met de granieten tuintafel een praktische en comfortabele tuinset. De tuinstoel is voorzien van een zitkussen, waardoor je heerlijk zit. De granieten tuintafel kenmerkt zich door de unieke triangel vorm. Zo kun je op een originele manier gezellig tafelen met vrienden en familie. Je kunt ook jouw eigen tuinset samenstellen uit onze grote collectie tuinmeubelen. Neem gerust contact met ons op of kom langs in één van onze megastores. Wij adviseren nje graag!
De Domani Solarino/Graniet triangel 170 cm dining tuinset 9-delig stapelbaar bestaat uit:

* 8 x Domani Solarino dining stapelbare tuinstoel
* 1 x Garden Collection Granieten dining tuintafel triangel 170 x 100 cm Eigenschappen Domani Solarino dining stapelbare tuinstoel
De Solarino dining tuinstoel is een comfortabele stapelbare tuinstoel uit de collectie van Tuinmeubelshop. De Solarino dining tuinstoel is gemaakt van plat kunststof wicker. De wicker vlechtdraad, in de kleur charcoal, geeft deze dining tuinstoel een eigentijdse uitstraling en de kleur is met veel verschillende materialen te combineren. Verder is het frame opgebouwd uit aluminium, wat als belangrijk eigenschap heeft dat het niet kan roesten. Dit zorgt ervoor dat de Solarino dining tuinstoel een duurzaam product is. De dining tuinstoel is standaard uitgevoerd met een zitkussen. Onder de tuinstoel zijn slijtdoppen aangebracht, zodat de tuinstoel makkelijk verschoven kan worden.
Eigenschappen Garden Collection Granieten dining tuintafel triangel 170 cm
De Garden Collection granieten dining tuintafel triangel 170 x 170 x 170 cm is één van de meest duurzame en sterke tuintafels in de collectie van Tuinmeubelshop. Deze royale tuintafel is geschikt voor 8-10 personen. Zowel het pootstel als het tafelblad zijn gemaakt van graniet. Voor deze tuintafel wordt gebruik gemaakt van een granietsoort met een hoge dichtheid. Dit zorgt ervoor dat er eigenlijk niets in het tafelblad kan trekken, waardoor er geen vlekken ontstaan. Daarnaast is graniet een hard materiaal, wat de tuintafel erg gebruiksvriendelijk maakt doordat er eigenlijk geen krassen kunnen ontstaan bij normaal gebruik. Ook is de tuintafel volledig vorstbestendig. Door het hoge gewicht van de granieten tuintafel staat de tuintafel ook altijd stevig. De tuintafel heeft een zogenaamde Satinado afwerking. Dit geeft een structuur op het tafelblad waardoor de tuintafel zonlicht niet weerkaatst en dus niet schittert. Daarnaast is de tuintafel ook eenvoudig af te nemen. Het is mogelijk om de tuintafel het hele jaar buiten te laten staan. Ook kan de tuintafel beschermd worden met onze Outdoor Cover beschermhoezen. Wij adviseren je hier graag over.

Prijs: 1669.00 (klik hier voor meer informatie)

Dit vind je misschien ook leuk...