Domani Solarino/Graniet rond 120 cm dining tuinset 5-delig | 7435147381362

Domani Solarino/Graniet rond 120 cm dining tuinset 5D 
Een praktische tuinset met een stoere uitstraling: de Solarino dining stoel samen met de granieten tuintuintafel. De comfortabele dining tuinstoel is standaard uitgevoerd met een zitkussen. Een tuinset om heerlijk aan te eten! Het is ook mogelijk om uw eigen tuinset samen te stellen uit onze grote collectie tuinmeubelen. Neem contact met ons op of bezoek 1 van onze Megastores en laat u adviseren.
De Domani Solarino/Graniet rond 120 cm dining tuinset 5D  bestaat uit:
4 x Domani Solarino dining stapelbare tuinstoel
1 x Garden Collection Granieten dining tuintafel 120 cm rond
Eigenschappen Domani Solarino dining stapelbare tuinstoel
De Solarino dining tuinstoel is een comfortabele stapelbare tuinstoel uit de collectie van Tuinmeubelshop. De Solarino dining tuinstoel is gemaakt van plat kunststof wicker. De wicker vlechtdraad in de kleur charcoal geeft deze dining tuinstoel een eigentijdse uitstraling en de kleur is met veel verschillende materialen te combineren. Verder is het frame opgebouwd uit aluminium wat als belangrijk eigenschap heeft dat het nooit kan roesten. Dit zorgt ervoor dat de Solarino dining tuinstoel een duurzaam product is. De dining tuinstoel is standaard uitgevoerd met een zitkussen. Onder de tuinstoel zijn slijtdoppen aangebracht zodat de stoel makkelijk verschoven kan worden.
Eigenschappen Garden Collection Granieten dining tuintafel 120 cm rond
De Garden Collection granieten dining tuintafel 120 cm rond is één van de meest duurzame en sterke tuintafels in de collectie van Tuinmeubelshop. Deze tafel is geschikt voor 4 personen. Zowel het pootstel als het tafelblad zijn gemaakt van graniet. Voor deze tuintafel wordt gebruik gemaakt van een granietsoort met een hoge dichtheid. Dit zorgt ervoor dat er eigenlijk niets in het tafelblad kan trekken, waardoor er geen vlekken ontstaan. Daarnaast is graniet een hard materiaal, wat de tafel erg gebruiksvriendelijk maakt doordat er eigenlijk geen krassen kunnen ontstaan bij normaal gebruik. Ook is de tafel volledig vorstbestendig. Door het hoge gewicht van de granieten tuintafel staat de tafel ook altijd stevig. De tuintafel heeft een zogenaamde Satinado afwerking. Dit geeft een structuur op het tafelblad waardoor de tafel zonlicht niet weerkaatst, en dus niet schittert. Daarnaast is de tafel ook eenvoudig af te nemen. Het is mogelijk om de tuintafel het hele jaar buiten te laten staan.

Prijs: 1249.00 (klik hier voor meer informatie)

Dit vind je misschien ook leuk...