Domani Solarino/Forest 240 cm dining tuinset 5-delig | 7423627550575

Domani Solarino/Forest 240 cm dining tuinset 5-delig 
De Domani Solarino/Forest dining tuinset is een praktische en comfortabele tuinmeubelen set met een eigentijdse uitstraling. De kleur van de buitenstoel matcht perfect bij de polywood/aluminium tuintafel. Je kunt ook jouw eigen buitenset samenstellen uit onze grote collectie tuinmeubelen. Neem gerust contact met ons op of kom langs in een van onze megastores. Wij adviseren je graag! 
 
Het Domani Solarino/Forest 240 cm dining tuinset 5-delig bestaat uit: 
·        3 x Domani Solarino dining tuinstoel stapelbaar antraciet 
·        1 x Lifestyle Forest picknickbank 210 x 36 cm 
·        1 x Lifestyle Forest dining tuintafel 240 x 92 cm. 
 
Eigenschappen Domani Solarino dining tuinstoel stapelbaar 
De stapelbare stoel is gemaakt van wicker. Het kunststof vlechtwerk geeft deze tuinstoel een eigentijdse uitstraling en de kleur is met veel verschillende materialen te combineren. Het frame is gemaakt van aluminium, wat als belangrijk eigenschap heeft dat het niet kan roesten. Dit zorgt ervoor dat de stapelstoel een duurzaam product is. De dining stoel is standaard uitgevoerd met een zitkussen. Onder de tuinstoel zijn slijtdoppen aangebracht, zodat deze stoel makkelijk verschoven kan worden. 
 
Eigenschappen Lifestyle Forest picknickbank 210 x 36 cm 
De Forest picknickbank is gemaakt met polywood planken en een aluminium pootstel. Polywood is een samenstelling van kunststoffen wat volledig weerbestendig is en licht in gewicht. De kunststof planken zijn voorzien van een houtstructuur zodat het voelt en lijkt op echt hout. Het onderstel is gemaakt van aluminium en is dus licht in gewicht. De picknickbank is geschikt om het hele jaar door buiten te blijven staan. De picknickbank kan met een mild schoonmaakmiddel gereinigd worden. 
Eigenschappen Lifestyle Forest dining tuintafel 240 x 92 cm 
De Forest eettafel heeft een polywood tafelblad en een aluminium pootstel. Polywood is een samenstelling van kunststoffen wat volledig weerbestendig is en licht in gewicht. Bovendien is het tafelblad voorzien van een houtstructuur waardoor je de look and feel van echt teakhout krijgt. Het pootstel van de buitentafel is gemaakt van aluminium. Aluminium is volledig weerbestendig, licht in gewicht en heeft een strakke uitstraling. De dining tafel is geschikt om het hele jaar buiten te laten staan. De tuintafel kan met een mild schoonmaakmiddel gereinigd worden. Wil je meer tips over het onderhouden van jouw buitenset? Lees hier meer over op onze website en stel je eventuele vragen gerust via de chat!

Prijs: 909.00 (klik hier voor meer informatie)

Dit vind je misschien ook leuk...