Domani Solarino/Forest 180 cm dining tuinset 5-delig | 7423613326382

Domani Solarino/Forest 180 cm dining tuinset 5-delig   
Een praktisch tuinset met een natuurlijke uitstraling. Dat is de Solarino tuinstoel in combinatie met de Forest tuintafel. De kleur van het vlechtwerk van de stoel matcht mooi met de polywood planken van de tafel. Wil je deze combinatie in het echt bekijken? Breng dan eens een bezoekje aan een megastore bij jou in de omgeving. 
  
Het Domani Solarino/Forest 180 cm dining tuinset 5-delig bestaat uit:  
4 x Domani Solarino dining tuinstoel stapelbaar antraciet   1 x Lifestyle Forest dining tuintafel 180 x 92 cm.     
Eigenschappen Domani Solarino dining tuinstoel stapelbaar antraciet  
De tuinstoel is een comfortabele stapelbare stoel uit de collectie van Tuinmeubelshop. De eetstoel is gemaakt van plat kunststof wicker. Het kunststof vlechtdraad, in de kleur charcoal, geeft deze stapelstoel een eigentijdse uitstraling en de kleur is met veel verschillende materialen te combineren. Verder is het frame opgebouwd uit aluminium, wat als belangrijk eigenschap heeft dat het niet kan roesten. Dit zorgt ervoor dat de stoel een duurzaam product is. De dining stoel is standaard uitgevoerd met een zitkussen. Onder de stoel zijn slijtdoppen aangebracht, zodat deze makkelijk verschoven kan worden.  
  
Eigenschappen Lifestyle Forest dining tuintafel 180 x 92 cm  
De Forest eettafel heeft een polywood tafelblad en een aluminium pootstel. Polywood is een samenstelling van kunststoffen wat volledig weerbestendig is en licht in gewicht. Bovendien is het tafelblad voorzien van een houtstructuur waardoor je de look and feel van echt teakhout krijgt. Het pootstel van de dining tafel is gemaakt van aluminium. Aluminium is volledig weerbestendig, licht in gewicht en heeft een strakke uitstraling. De tafel kan het hele jaar in de buitenlucht blijven staan en is gemakkelijk schoon te maken met een mild schoonmaakmiddel.

Prijs: 709.00 (klik hier voor meer informatie)

Dit vind je misschien ook leuk...